Yritys

GF Money Oy on suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa kotimaisille yrityksille uusia rahoituslähteitä ja aitoa apua päivittäisten haasteiden ratkaisemiseen.

Toiminta-ajatuksenamme on lainata pankeista riippumattomia varoja suoraan yrityksille ja yrittäjille. GF Money Oy:n taloudellinen tilanne on vahva, mikä luo turvaa sijoittajillemme ja mahdollistaa suurempien lainojen antamisen laina-asiakkaillemme.

GF Money Oy:n perusti syksyllä 2012 Kari Keskitalo, joka uskoo suomalaiseen yrittämiseen ja haluaa käyttää osaamistaan sekä varojaan sen tukemiseksi. Osakkaissa ja sijoittajissamme on monia tunnettuja suomalaisia teollisuus- ja yrittäjäperheitä sekä yksityishenkilöitä.

GF Money -konserni

GF Money -konserni on laajentunut ennakkoluulottomasti uusille toimialoille. Konsernin tavoitteena on muodostaa yhtenäinen varjopankki, jonka alta löytyy kattavat sijoitus-, rahoitus- ja kiinteistöpalvelut.

Syksystä 2016 lähtien konserniin on kuulunut Lainasto Oy ja sen Korkeatuottoinen.fi-sijoituspalvelu sekä West-House LKV kiinteistönvälitystoimisto.

Lainasto tarjoaa yksityishenkilöille 100-5000 euron rahoitusta joustavin ehdoin.

Korkeatuottoinen.fi tarjoaa tasaisen 7 %:n vuosittaisen osinkotuoton minimissään 500 euron sijoituksille.

West-House LKV välittää ammattitaitoisesti arvoasuntoja pääkaupunkiseudulla.

Raportit

GF Money Oy vuosikatsaus 2016 (pdf)