Äänimaailman räätäli Kurki Decoration valitsi GF Moneyn

22.08.2018

Etusivu » Ajankohtaista » Äänimaailman räätäli Kurki Decoration valitsi GF Moneyn

Kurki Decoration Oy on kuvallisiin sisustus- ja akustiikkaratkaisuihin erikoistunut yritys, jossa ymmärretään rauhallisen ja viihtyisän työympäristön päälle. Sen toteuttamien ratkaisujen hienous paistaa parhaimmillaan tyytyväisten toimistotyöntekijöiden kasvoilta: kukapa ei viihtyisi toimistossa, jonka akustiikasta on huolehdittu tyylikkäällä tavalla?

 

GF Moneyllä on laaja kirjo kiinnostavia asiakasyrityksiä. Yksi niistä on työympäristöjen äänimaailman parantamiseen erikoistunut Kurki Decoration Oy, joka valmistaa yksilöllisiä sisustus- ja akustiikkatuotteita. Toiminta kattaa kokonaisvaltaisen palvelun aina suunnittelusta asennukseen saakka. “Monitilaympäristöissä tarvitaan äänen hallinnan ratkaisemiseksi akustiikkaa. Asiakkaamme arvostavat akustiikan lisäksi viihtyisyyttä. Siksi me myymme kaunista akustiikkaa”, Kurki Decorationin toimitusjohtaja Tiina Alho tiivistää. Esteettisyys ohjaa yrityksen toimintaa vahvasti, sillä sen juuret ovat taidekehystämisessä.

 


Tyylillään hurmaavia akustiikkaratkaisuja

Yritys tekee tiivistä yhteistyötä arkkitehtien, suunnittelijoiden sekä rakennuttajien kanssa. Näin toimimalla pystytään varmistamaan paras mahdollinen lopputulos. Kurki Decoration työskentelee kilpaillulla alalla, mutta erottuu muista. Erilaisia akustiikkavaihtoehtoja on myynnissä paljon, mutta tyylikkäitä kuvallisia akustiikkatauluja ei ole juurikaan tarjolla.

 

Tavoitteena kasvu ja kansainvälistyminen

Kuuden hengen ammattitaitoinen tiimi alihankkijoineen tekee kaikkensa, jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä. Tällä hetkellä toiminta-alueena on Suomi, mutta tulevaisuudessa Kurki Decoration tähtää kansainvälistymiseen. Se on kasvanut viidessä vuodessa 20 prosentin vuosivauhtia. “Tavoitteena on laajentua ensin Pohjoismaihin, jonne meillä jo onkin kontakteja. Suomen markkinat ovat pienet ja koska haluamme kasvattaa toimintaa, on pakko laajentaa”, Alho kertoo.

Uudet Hyssny-akustiikkatuotteet ovat erinomainen osoitus janosta kansainvälistyä. Ne ovat helposti lähetettävissä ja siten asiakkaiden saavutettavissa myös maamme rajojen ulkopuolella. Akustiikkataulujen kankaat ovat vaihdettavissa, joten ilmettä saa muutettua nopeasti ja vaivattomasti.

 

Toimivaa yhteispeliä ja kassan hallintaa

Kurki Decoration valitsi yhteistyökumppanikseen GF Money -konsernin. “Yhteistyö on toiminut hyvin ja asiakaspalvelun laatu on ollut erinomaista. Myös kassan hallinta on parantunut”, Alho kiittelee. Hän suosittelisi GF Moneyn factoring-palvelua erityisesti yrityksille, joiden yksittäisten projektien koko on suuri suhteessa liikevaihtoon.

Lue lisää GF Money -konsernin yrityksille suunnitelluista palveluista, kuten factoringista sekä leasingista. Kurki Decorationin tarjoamiin ratkaisuihin voit puolestaan tutustua täällä.

Jaa LinkedInissä