Arjen ammattilaiset luottavat yhdessä tekemiseen

06.11.2018

Etusivu » Ajankohtaista » Arjen ammattilaiset luottavat yhdessä tekemiseen

Kiinteistöjen kunnossapitoon erikoistuneessa yrityksessä arvostetaan kokonaisvaltaista palvelua. A-Kumppanit toimii avaimet käteen -periaatteella ja arvostaa sitä myös omissa yhteistyökumppaneissaan. Juuri siksi GF Credit Oy valikoitui A-Kumppaneiden palveluntarjoajaksi yrityisrahoituksessa.

A-Kumppaneiden ydinosaamista ovat saneerausrakentaminen, vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden kunnostus sekä torjunta.

Kokonaisvaltaisen kiinteistökunnossapidon asialla

Maassamme toimii kansainvälisiä, suuria yrityksiä tuottamassa monipuolisia kiinteistökunnossapitopalveluja sekä paljon pieniä, yksittäisiin alan palveluihin keskittyneitä yrityksiä. Valinnan tekeminen niiden välillä voi olla vaikeaa.

A-Kumppaneiden liikeideana on tarjota kiinteistöjen kunnossapidon kokonaisuus sekä kaikki tuotteet samasta paikasta. Kokonaisuus pysyy järkevänä ja hallinnassa, kun asioi vain yhden tahon kanssa. ”Tarjoamme ainutlaatuisen laajan palvelukokonaisuuden kiinteistöjen kunnossapitoon”, A-Kumppaneiden toimitusjohtaja Jukka Haapaharju kertoo. ”Kiinteistöjen toimivuuteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen liittyy lukuisia eri toimenpiteitä homeongelmien ja kosteusvaurioiden korjaamisesta saneerauksiin. Lisäksi vahinkojen ennaltaehkäisemisessä ja korjaamisessa käytetään asiantuntemusta ja vastuullisuutta vaativia aineita ja laitteita”, hän lisää.

Yrityksen vahinkopäivystys palvelee ympäri vuorokauden.

Kaikkea paitsi uudisrakentamista

Yritys tekee laaja-alaisesti töitä kiinteistöhuollon parissa. Työt jakautuvat vahinko- ja saneerauspalveluihin. Vahinkopalveluissa on muun muassa päivystyksen rooli tärkeä, lisäksi kuivaus ja kartoitus on jokapäiväistä toimintaa. Hyvät mittarit, kuten kosteusmittarit ja lämpökamerat, varmistavat onnistuneen lopputuloksen. A-Kumppaneiden palvelukonsepti kattaa sisäilmakorjaukset, desinfioinnin ja asbestikartoitukset. Saneerauspalveluiden pääpaino on liiketilojen muutostöissä. Kaikki korjausrakentaminen luonnistuu aina kattojen kunnostuksesta pohjavesiviemäreihin saakka.

Yrityksen asiakkaita ovat kiinteistön omistajat ja niiden edustajat, kuten kaupungit, eläkevakuutusyhtiöt, taloyhtiöt, huoltoyhtiöt sekä rakennuttajat.

Motivaatio ajaa eteenpäin

A-Kumppaneilla on kokemusta myös vaativien kohteiden, kuten sairaaloiden ja päiväkotien, saneeraamisesta.

A-Kumppanit on toiminut yli 10 vuotta, jota voidaankin pitää varsin merkittävänä saavutuksena muuttuvassa maailmassa sekä kilpaillulla alla. ”Suurimmiksi saavutuksiksi listaisimme kuitenkin henkilökunnan oppimisen ja motivaation. Tämä on yhdessä tekemistä parhaimmillaan”, Haapaharju toteaa. Yrityksessä seurataan alan kehitystä, koulutetaan henkilökuntaa sähköisten seurantalaitteiden, uusien työkalujen sekä aineiden käytössä. Tämä kaikki pohjautuu ajatukseen siitä, että monipuolinen osaaminen mahdollistaa mukautumisen muuttuviin markkinoihin.

”Kuivausalan yrityksiä on useita, mutta harva tekee avaimet käteen -palveluna. Se on meidän vahvuutemme ja yleensä tuo asiakkaalle kustannussäästöjä. Lisäksi saneerauksissa kilpailemme itseämme suurempien yritysten kanssa. Järjestelmämme on suurten yritysten luokkaa, mutta toiminta joustavaa pk-yrityksen tekemistä”, Haapaharju kuvailee.

A-Kumppaneiden palvelukonsepti kattaa sisäilmakorjaukset, desinfioinnin ja asbestikartoitukset.

Kun yksi korvaa kaksi

Vastaavaa joustavuutta sekä kokonaisvaltaista palvelua yritys arvostaa myös omissa yhteistyökumppaneissaan. A-Kumppaneilla on aikaisemmin ollut kahden eri rahoitusyhtiön kanssa sopimus, nyt yrityksen tukena on GF Credit Oy. ”Vaihdoimme toisesta rahoitusyhtiöstä, koska saimme GF Creditiltä myös projektilaskuille rahoituksen. Se helpottaa suuresti kassavirtamme pysymistä tasaisena”, toimistopuolesta vastaava Eira Suuronen kuvailee.

Toisesta rahoitusyhtiöstä vaihtaminen toi omat haasteensa, mutta niistä selvitään yhdessä. ”Edelleen kamppailemme laskujen kanssa, mutta GF Creditillä on loistava asiakaspalvelu. He pyrkivät selvittämään ilmenevät ongelmat heti. Saimmekin kassavirran hyvin nopeasti kuntoon”, Suuronen sanoo.

Yksi toive A-Kumppaneilla on koskien nykypolitiikkaa ja -lainsäädäntöä. ”Kunpa puututtaisiin turhan pitkien maksuaikojen sallimiseen. Urakoitsijat rahoittavat tilaajien töitä ja ammattiliitot sopimuksissaan vaativat palkanmaksun kahden viikon välein. Mielestäni tämä ei ole kestävän talouden kulmakiviä”, Haapaharju viestittää.

Jaa LinkedInissä