kello ikoni

Hae verkossa, saat lainapäätöksen minuuteissa.

 

Factoring tuo rahat heti yrityksen tilille

Saatavarahoitusratkaisu factoring on suunniteltu helpottamaan yritysten välistä kaupankäyntiä. Se on räätälöitävissä oleva rahoitusmuoto, joka lisää muun muassa yrityksen maksuvalmiutta.

Factoring-rahoitus on leasingin ohella yksi GF Credit Oy:n kärkituotteista sekä GF Money -konsernin yrityksille suunnatuista palveluista. Se on kokonaisvaltainen yritysrahoituksen muoto, jolla rahoitetaan yrityksen laskuja sekä kerätään maksut sen asiakkailta. Rahat saa tilille tyypillisesti jo vuorokauden sisällä eikä yrityksen tarvitse odottaa eräpäivään saakka. Factoring sopii kaikenkokoisille yrityksille tukemaan niitä kasvussa ja investoinneissa: yrityksen liikevaihto voi olla mitä tahansa esimerkiksi 300 000 eurosta kymmeniin miljooniin.

Factoring-rahoituksen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

Turvaa tuova yritysrahoituksen muoto

Factoring on lähes jokaiselle yritykselle harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. ”Yrityksillä on tarve pitää kassassa riittävästi puskuria yllättäviä tilanteita varten. Investoinnit ja asiakkaiden pitkittyneet maksuajat vaikuttavat asiakkaan kassan hallintaan. Factoring-rahoituksella nopeutat rahan kiertonopeutta sekä luot vakautta yritystoiminnalle”, GF Creditin operatiivinen johtaja Olli Heilala toteaa.

Heilala itse vastaa GF Creditin päivittäisestä toiminnasta, kuten esimerkiksi maksuliikenteestä sekä teknisten hankkeiden läpiviennistä. Hän on muun muassa asiakkaiden tukena uusia rahoitusratkaisuja otettaessa käyttöön. Heilala kuvailee GF Creditin keskeisimmäksi tavoitteeksi kokonaisvaltaisten ratkaisujen tuottamisen asiakkaiden tarpeisiin. Siksi hän on kiinnostunut toiminnan kehittämisestä. ”Haluan varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palvelutarjontaamme. Soittelenkin heille usein”, Heilala naurahtaa.

GF Creditin operatiivinen johtaja Olli Heilala kertoo factoring-rahoituksen olevan harkitsemisen arvoinen vaihtoehto lähes jokaiselle yritykselle.

Factoring on räätälöitävissä oleva kokonaisuus

Factoringin vetovoimaisimmat edut ovat joustavuus, turvallisuus, maksuvalmiuden ylläpitäminen ja synergian mukanaan tuomat mahdollisuudet muun muassa laskutuksen, maksuvalvonnan, rahoituksen sekä perinnän suhteen. Yritys voi itse valita, milloin se käyttää factoring-rahoitusta. Palvelun käyttöönotto ei vaadi reaalivakuuksia, sillä laskusaatavat toimivat luoton vakuutena. Se mahdollistaa uusiin hankkeisiin investoimisen, joka heijastuu asiakkaiden yritysmielikuviin.

Nopea ja vaivaton käyttöönotto

Palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Yksinkertaisimmillaan se edellyttää verkkolaskuosoitteen muuttamista sekä välittäjätunnuksen vaihtamista laskutusjärjestelmässä rahoitettaville asiakkaille. GF Creditin vastuulla on laskujen lähettäminen. ”Laskuille tulee ilmoitus siirrosta GF Credit Oy:lle sekä uudet maksutiedot. Nopeimmat rahoitusratkaisut olemme hoitaneet yhdessä päivässä, mikäli asiakkaallamme on ollut tarvittavat tiedot rahoitussopimusta varten”, Heilala kuvailee.

Kustannustehokas hinnoittelu tuo palvelun monen ulottuville

Hinnoittelu perustuu asiakasyrityksen kokonaisvaltaiseen tilanteeseen. Lisäksi maksat vain siitä, mitä käytät. Hinnoittelu on erityisen kilpailukykyistä silloin, kun laskusaatavat toimivat vakuutena.

GF Credit hyödyntää nykyaikaista teknologiaa aina sähköisestä allekirjoituksesta omaan verkkopalveluun. ”Eräässä tapauksessa asiakkaamme oli ulkomailla ja pystyimme hoitamaan asiakkaan tunnistamisen sekä allekirjoituksen sähköisesti, mikä nopeutti rahoitusta useilla päivillä”, kehaisee Heilala.

Factoring tuo rahat yrityksen tilille jopa vuorokauden sisällä eikä yrityksen tarvitse odottaa eräpäivään saakka.

Silta yritysten väliseen kaupankäyntiin

Factoring sopii yritysten väliseen kaupankäyntiin. Kuluttajalaskutus, kuten myöskään urakka- ja maksupostilaskutus eivät sovellu rahoituksen piiriin. Ratkaisu pyritään kuitenkin löytämään myös edellä mainittuihin haasteisiin – esimerkiksi urakkalaskutuksia voidaan toteuttaa yhteistyössä asiakasyrityksen sekä heidän asiakkaansa kanssa. ”Nämä poikkeukset ovat asiakaskohtaisia räätälöintejä, jolloin haluamme tutustua yrityksen liiketoimintaan tarkemmin”, Heilala toteaa.

GF Credit on aidosti asiakasyrityksen tukena

GF Moneyn tytäryhtiö GF Credit on pankeista riippumaton rahoitusyhtiö. Se tuo monipuolisen osaamisensa rahoitusratkaisujen järjestelyssä helposti asiakkaiden tarjolle. ”Haluamme olla yrittäjän arjessa mukana. Emme takerru turhaan byrokratiaan – toki velvollisuutenamme on myös noudattaa viranomaissäädöksiä sekä hyvää luotonmyöntötapaa”, Heilala kertoo ja lisää, ettei yritys kilpaile pankkien kanssa. ”Haluamme olla erilainen, läpinäkyvä rahoitusyhtiö, joka kuuntelee aidosti asiakasta”, hän summaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

credit@gfmoney.fi
Junno Roine, puh. +358 50 522 6037, junno.roine@gfmoney.fi
Olli Heilala, puh. +358 44 535 0258, olli.heilala@gfmoney.fi
Pyry Huhtanen, puh. +358 50 570 1526, pyry.huhtanen@gfmoney.fi

Jaa LinkedInissä

Hae lainaa jo tänään

Yrityslainaa monenlaisiin tarpeisiin juuri sinulle sopivilla ehdoilla

Hae tästä »