kello ikoni

Hae verkossa, saat lainapäätöksen minuuteissa.

 

GF Money on hoitanut päätökseen sopimusasiat Nuorisosäätiön kanssa

GF Money Oyj | Lehdistötiedote 5.7.2018 klo 11:00

GF Money Oyj:n (”GF Money” tai ”Yhtiö”) tytäryhtiöt saivat kesken kevään First North -listautumisannin Nuorisosäätiöltä kirjeen, jossa vaadittiin tiettyjen asunto-osakeyhtiöiden osakkeiden kaupan purkua. Vaikka purkuvaatimus oli GF Moneyn mielestä perusteeton, Yhtiö ei voinut olla varma sovinnollisen ratkaisun löytymisestä eikä 30.6.2018 erääntyvän loppukauppahinnan saamisesta.

GF Money koki velvollisuudekseen hoitaa kaikki sopimusasiat Nuorisosäätiön kanssa päätökseen, joten annin peruminen oli Yhtiön mielestä ainoa oikea ratkaisu tilanteeseen.

Nuorisosäätiö tytäryhtiöineen on nyt maksanut GF Moneylta saamansa lainan kokonaisuudessaan takaisin. Lisäksi GF Money on allekirjoittanut Nuorisosäätiön kanssa sopimuksen edellä mainittujen asunto-osakkeiden kauppojen purkamisesta, joten kaikki GF Moneyn liikesuhteet Nuorisosäätiöön on nyt päätetty.

”Tilanteesta on aiheutunut paljon epävarmuutta meille ja yhteistyökumppaneillemme. Olen tyytyväinen siihen, että pääsimme asiassa yksimielisyyteen ja voimme keskittyä ydinliiketoimintamme kehittämiseen”, kommentoi GF Moneyn toimitusjohtaja Mikko Mali.

Lisätietoja:

Mikko Mali
Toimitusjohtaja, GF Money Oyj
0500 544 449
mikko.mali@gfmoney.fi

Jaa LinkedInissä

Hae lainaa jo tänään

Yrityslainaa monenlaisiin tarpeisiin juuri sinulle sopivilla ehdoilla

Hae tästä »