kello ikoni

Hae verkossa, saat lainapäätöksen minuuteissa.

 

GF Money on mukana Aalto-yliopiston opiskelijoiden vauhdikkaassa menossa

Aalto-yliopisto on arvostettu opinahjo jo noin 12 000:lle opiskelijalle. Espoossa ja Helsingissä sijaitsevissa kampuksissa käy kuhina, sillä työntekijöitäkin on muhkeat 4 000. GF Money tekee yhteistyötä Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden kanssa, josta osoituksena logo keikkuu yhteensä 620:n haalarin takataskun päällä.

Kuva: Aalto-yliopisto

GF Moneyssä uskotaan itsensä kehittämiseen, ammattitaidon ja osaamisen vaalimiseen sekä unelmien määrätietoiseen tavoitteluun. Siksi yritys on mukana Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden arjessa omalla logollaan.

GF Moneyn logo on painettu yli kuuteensataan haalariin. Haalareista lähes jokainen on jaettu eteenpäin, joten GF Moneyn logo on vilkkunut mukavasti jo nyt kyltereiden opiskelijaelämässä. ”Keskivertokylteri käyttää haalareitaan 5,5 vuotta”, kulttuurijaoston yrityssuhdevastaava Julia Vasama vinkkaa – GF Money on siis opiskelijan arjessa mukana useamman vuoden. ”Kiitokset opiskelijoidemme tukemisesta”, Vasama lisää.

GF Money keikkuu mukana Aalto-yliopiston opiskelijoiden arjessa.

Aalto-yliopistolla uskotaan, että koulutus on vain yksi osa opiskelukokemusta. ”Suorittaessasi meillä tutkintoa pääset upealle kampuksellemme mukaan vilkkaaseen opiskelijaelämään ja mahtavaan yhteisöön”, Aalto-yliopiston verkkosivuilla mainitaan.

GF Money toivottaa tuloksellista opiskelua! Osaamisen kehittäminen kannattaa aina.

Jaa LinkedInissä

Hae lainaa jo tänään

Yrityslainaa monenlaisiin tarpeisiin juuri sinulle sopivilla ehdoilla

Hae tästä »