Lähes 300 vuotta pankki- ja rahoitusalan kokemusta

12.12.2018

Etusivu » Ajankohtaista » Lähes 300 vuotta pankki- ja rahoitusalan kokemusta

Yhteistyö on voimaa: GF Credit Oy, BRANG Oy sekä GOS Consulting Oy ovat yhdessä aidosti yrittäjien tukena. Yrityksissä työskentelee vahva joukko osaajia, joita yhdistää hyvä palveluasenne sekä monia myös pitkä yhteinen työhistoria. 

Yritysryhmittymässä työskentelevät rahoitus- ja pankkialan asiantuntijat ovat hioneet vuosien saatossa osaamisensa sekä tiimipelinsä timanttiseen kuntoon. Tästä pääsevät nyt nauttimaan niin isot kuin pienet, ketteristä palvelumalleista nauttivat yritykset.

Räätälöitävissä olevaa palvelua kaikenkokoisille yrityksille

Niin GF Money Oy:n tytäryhtiössä GF Creditissä, BRANGissa kuin GOS Consultingissa arvostetaan korkeatasoista asiakaspalvelua, vahvaa osaamista sekä aidosti palvelevia ratkaisuja. Yhteistyön ansiosta asiakkaat voivat koota palvelupaletista omiin tarpeisiinsa vastaavat ratkaisut aina ketteristä yritysrahoituspalveluista factoringista ja leasingista kirjanpitoon ja taloushallintoon, yrityksen arvonmääritykseen sekä laskutukseen, reskontraan ja perintään saakka.

Omalle yritykselle sopivat ratkaisut löytyvät helposti, kun tukena on osaava ammattilainen. Perinteisesti yhteistyö lähtee liikkeelle yhteydenotosta sekä tapaamisesta, jossa sopivat palvelut sekä niiden edut ja hinnoittelu käydään läpi. Tärkeintä on ratkaista yrityksen nykyiset haasteet mahdollisimman tehokkaasti sekä tarkastella yhdessä, millaista muuta tukea yritysyhteistyön ansiosta olisi mahdollista saada.

Vahvaa osaamista ja toimivaa tiimipeliä

Yhteen keskittymään on onnistuttu haalimaan huomattavan paljon rahoitusalan osaamista – osa asiantuntijoista on työskennellyt yhdessä vuosien ajan jo edellisessä työpaikassa. Tuomas Helle, Janne Lehtimäki, Pyry Huhtanen, Olli Heilala, Timo Seppänen ja Junno Roine vaikuttavat GF Creditissä, Jouko Grönroos ja Marko Nieminen GOS Consultingissa sekä Arto Kallio, Philip Keihäs ja Antti Kaijolainen BRANGissa. Sujuvasta yhteispelistä kertoo myös se, että GF Creditillä, GOS Consultingilla ja BRANGilla on jopa yhteisiä työntekijöitä, kuten Satakunnan alueen toiminnasta vastaava Kari Kaivo-oja.

Tällä vahvalla asiantuntijajoukolla on yhteensä lähes 300 vuotta pankki-, laskutus-, perintä- ja rahoitusalan kokemusta, joka mahdollistaa monipuolisen ja osaavan, aidosti ammattitaitoisen palvelun kaikenkokoisille yrityksille.


Timo Seppänen GF Creditiltä (vas.), Iina Pihlainen BRANGilta, Philip Keihäs, Tuomas Helle, Janne Lehtimäki ja Pyry Huhtanen GF Creditiltä, Antti Kaijolainen BRANGilta, Olli Heilala ja Aili Moisa GF Creditiltä, Arto Kallio BRANGilta sekä etualalla GOS Consultingin Jouko Grönroos sekä GF Creditin Junno Roine.

Yhdessä kohti tavoitteita: sovi tapaaminen jo tänään

Yhteisenä intressinä on auttaa alueen yrityksiä – kenties myös omaasi? Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen. ”Haluamme kuulla yrityksesi tarinan ja ajankohtaiset kuulumiset sekä tutustua mahdollisiin haasteisiin ja toiveisiin. Rakennetaan yhdessä menestystä”, GF Creditin myyntijohtaja Janne Lehtimäki summaa.

Katso yhteystiedot:
https://gfmoney.fi/yhteystiedot

https://www.gos.fi/tiimi/

https://brang.fi/yhteystiedot/

 

 

Jaa LinkedInissä