Laskutuksen, perinnän ja rahoituspalvelujen onnistunut liitto esillä myös mediassa

12.02.2018

Etusivu » Ajankohtaista » Laskutuksen, perinnän ja rahoituspalvelujen onnistunut liitto esillä myös mediassa

GF Money tunnetaan paitsi vaivattomista yrityslainoistaan, myös kokonaisvaltaisesta palvelustaan muun muassa laskutuksen ja perinnän suhteen. Kattava palvelutarjonta nostettiin esille hiljattain myös Turun Yrittäjien Turbå-jäsenlehdessä 1/2018, jossa ääneen pääsivät Arto Kallio GF Moneyn osakkuusyhtiö BRANG Oy:stä sekä Junno Roine GF Moneyn tytäryhtiöstä GF Creditistä. Alla tiivistelmä artikkelista: kokonaisuudessaan voit lukea sen täältä >>

Kotimainen laskutus- ja perintätoimisto BRANG Oy

GF Moneyn kunnianhimoinen päämäärä on ollut rakentaa täyden palvelun kokonaisuus, jonka kaikki osa-alueet toimivat saumattomasti yhteen. Tähän tavoitteeseen vastaa myös GF Moneyn osakkuusyhtiö BRANG Oy. Se on laskutuksen ja perinnän asiantuntija, jonka monipuolisesta palvelutarjonnasta voidaan räätälöidä kullekin yrityksille sopiva kokonaisuus. Yritys tunnettiin aiemmin nimellä Tulosperintä Oy. “Arvostan erityisesti yrityksemme palvelevaa ja joustavaa toimintakulttuuria. Minulle on tärkeää, että tarjoamme laskutus- ja perintäpalveluja kaiken kokoisille yrityksille, emmekä rankaise pienempiäkään yrityksiä kustannuksilla”, Arto Kallio BRANG Oy:stä avaa yrityksen toimintaa Turbå-lehden haastattelussa. “Nautin myös siitä, ettei palvelumme rajoitu pelkästään laskutukseen ja perintään, vaan GF Creditin palveluiden avulla voimme tarjota yrittäjille aidosti hyödyllisen kokonaisuuden”, hän lisää.

Factoring- ja leasing-palvelujen asiantuntija GF Credit Oy

GF Moneyn tytäryhtiö GF Credit Oy on erikoistunut tarjoamaan yritysten rahoitusasioihin kilpailukykyisiä vaihtoehtoja. Yksi tällaisista on laskujen factoring-rahoitus. Factoring-yhtiö rahoittaa yrityksen laskuja ja kerää maksut asiakkailta. Yrityksen ei tarvitse odottaa laskujen eräpäivään saakka tai periä saatavia asiakkailta. Leasingillä tarkoitetaan puolestaan irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista. “GF Credit tarjoaa yritysten rahoitusasioihin kilpailukykyisen vaihtoehdon”, Junno Roine GF Creditistä lupaa. “Suomessa on noin 300 000 yritystä, joista ylivoimaisesti suurin osa on pieniä yrityksiä. Erityisesti niitä haluamme auttaa”, Roine jatkaa artikkelissa.

GF Moneyn kantavana ideana on olla yrityksen tukena erilaisissa tarpeissa. “Myymme palveluita, joiden tarkoitus on tuottaa asiakkaallemme aitoa lisäarvoa”, Roine kiteyttää. “Emme koskaan myy asiakkaallemme palveluita, joita hän ei tarvitse”, Kallio summaa.

Jaa LinkedInissä