”Onnistumiset ruokkivat lisää onnistumisia”

18.10.2018

Etusivu » Ajankohtaista » ”Onnistumiset ruokkivat lisää onnistumisia”

Kuvittele mielessäsi myönteinen, helposti lähestyttävä ja sopivassa balanssissa asiaa ja huumoria viljelevä, uusista hankkeista alati innostuva hahmo, joka uskoo unelmien ja määrätietoisen tekemisen kantavan pitkälle. GF Credit Oy:n myyntipäällikkö Timo Seppänen on juuri sellainen.

Kun myyntipäällikkö Timo Seppänen saapuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, hän jää vain harvalta huomaamatta. Se johtuu kenties Timon kyvystä ottaa tilanteet haltuun. Hänestä kumpuaa myös aimo annos kattavan työkokemuksen mahdollistamaa itsevarmuutta.

Timo Seppänen aloitti GF Credit Oy:ssä helmikuussa 2018.

Rahoitusalan maratoonari nauttii asiakaspalvelusta

Timon sosiaalinen ja positiivinen luonne tekee hänestä helposti lähestyttävän. Hänen kanssaan on mukavaa keskustella, sillä Timo todellakin tietää, mistä hän puhuu. Hän on työskennellyt erilaisten rahoitustuotteiden parissa noin 20 vuotta. GF Money -konsernin riveihin hän liittyi helmikuussa 2018. Ura alkoi Säästöpankista vuonna 2000 ja vei heti miehen mennessään. ”Huomasin nauttivani asiakaspalvelusta sekä asiakkaiden auttamisesta. Rahoitusalalla nämä kaksi asiaa ovat todella konkreettisia”, Timo avaa vahvan työkokemuksensa merkitystä nykyisten työtehtäviensä kannalta.

Timo kokee, että alan pitkä kokemus kantaa paljon hedelmää. ”Asiakas näkee neuvottelussa, että häntä palvelee rahoituksen asiantuntija. Pystyn kartoittamaan kokonaistilanteen hyvin ja perustelemaan asiakkaalle palveluidemme sopivuuden”, Timo toteaa ja lisää, ettei kannata myydä myymisen vuoksi, vaan asiakkaan tarpeen mukaisesti. ”Tämä kyllä palkitaan hyvänä asiakaspalautteena myöhemmin ja näin myös suosittelut kasvavat yrityksellemme”, hän sanoo.

Ymmärrys on avain hyviin valintoihin

Tarkan ja avuliaan henkilön kanssa on mukavaa tehdä yhteistyötä. Timo onkin saanut paljon hyvää palautetta asiakkaita. ”Olen kuullut monesti urani aikana, että osaan kertoa rahoituksesta myös kansan kielellä. Asiakkaan on vaikea nähdä arvoa palvelussa, jota he eivät ymmärrä”, Timo perustelee.

Vapaa-ajallaan Timo käy perheen kanssa paljon ulkona liikkumassa ja he kokkailevat myös yhdessä. “Aina ei tarvitse mennä kiireellä johonkin, pitää muistaa antaa aikaa itsellekin”, Timo muistuttaa. Kuvassa myös hänen poikansa Veeti.

GF Money -konsernin rahoitustuotteiden Timo kertoo palvelevan hyvin monenlaisia tilanteita ja tarpeita. ”Leasing mahdollistaa investointien rahoittamisen joustavasti. Toisaalta joskus voi olla tilanne, että vaikka yritys tekee hyvää tulosta, raha ei vaan yksinkertaisesti kierrä tarpeeksi nopeasti kassassa ja se estää muun muassa yrityksen kasvun. Myös yritysten väliset maksuajat ovat pidentyneet. Tässä kohtaa factoring-palvelumme sopii erinomaisesti. Pystymme räätälöimään tuotteemme yrittäjän tarpeisiin sopivaksi”, Timo kuvailee. ”Se tarkoittaa, että voimme rahoittaa vaikka yhden isomman laskun tai useamman. Ihan miten yrittäjä parhaimmaksi näkee. Käyttöönotto on todella helppoa”, hän lisää.

Aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa

Paitsi tapaamisissa ja erilaisissa rahoitusalan tapahtumissa, Timo on tuttu toimija myös muun muassa LinkedInissä ja Twitterissä. Hän kokee laajojen verkostojen tuovan mukanaan paljon hyvää. ”On tärkeää, että ihmiset tuntevat sinut ja tietävät, millainen olet luonteeltasi. Näin he pystyvät helpommin suosittelemaan sinua. Itse olen helposti lähestyttävä ja keskustelemme asiakkaidenkin kanssa paljon muustakin kuin rahoituksesta. Tälläkin hetkellä saan paljon uusia asiakkuuksia juuri verkostojeni kautta”, hän kuvailee.

Kaikki lähtee kunnianhimosta ja keskustelusta

Tähtihetkiä Timon uralle on mahtunut monia. Parhaimmat onnistumiset liittyvät myyntiin. Timo on hankkinut hyvän koulutuksen ja hänet on palkittu parhaimpana myyjänä useasti. ”Konttorinjohtajana toimiessani saimme vuosien saatossa myös todella hyviä tuloksia aikaan. Oli mahtava nähdä myyjien reaktiot, kun olimme joukkueena kärjessä”, Timo muistelee.

Timo uskoo menestymisen syiden olevan yksinkertaisia: tulee olla kunnianhimoinen ja asettaa tavoitteet, tavoitella rentoa ilmapiiriä, kuunnella asiakasta sekä kertoa hänelle palvelun parhaat hyödyt. ”Se riittää pitkälle. Onnistumiset ruokkivat lisää onnistumisia sekä hyvä ilmapiiri luo kaikille jaksamista”, Timo summaa.

Artikkelisarja esittelee henkilöitä monipuolisesti palvelevan GF Money -konsernin takaa. Tällä kertaa esittelyvuorossa olevan GF Credit Oy:n myyntipäällikön Timo Seppäsen tavoitat soittamalla numeroon +358 40 513 8780 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen timo.seppanen(a)gfmoney.fi.

GF Money Oyj:n tytäryhtiö GF Credit Oy on yritysrahoituksen asiantuntija. Sen kärkituotteita ovat yritysten väliseen kaupankäyntiin suunniteltu saatavarahoitusratkaisu factoring sekä irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaisen vuokraamisen mahdollistava leasing. Kysy toiminnastamme lisää – kerromme mielellämme, kuinka voimme auttaa juuri sinun yritystäsi menestymään!

Jaa LinkedInissä