Rekrytoimme jälleen: nyt etsimme asiakkuusneuvojaa Helsinkiin

24.09.2018

Etusivu » Ajankohtaista » Rekrytoimme jälleen: nyt etsimme asiakkuusneuvojaa Helsinkiin

Etsimme kasvavaan yritykseemme asiakkuusneuvojaa. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja – tärkeintä meille on, että teet työtä suurella intohimolla! Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työn Helsingin keskustassa.

Työn kuvaus

Työssäsi tulet työskentelemään factoring-rahoituksen monipuolisten ja mielenkiintoisten asiakaspalvelutehtävien parissa. Vastaat myös factoring-asiakkaiden sopimusten laatimisesta ja lähettämisestä, rahoituksen nostoista ja suoritusten käsittelyistä. Tukenasi sinulla on kokeneista factoring-rahoituksen ammattilaisista koostuva tiimi.

Odotamme sinulta

  • Palveluhenkisyyttä – Odotamme sinun palvelevan asiakkaita hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden laadukkaasta palvelemisesta. Et tyydy keskinkertaiseen, vaan haluat ylittää asiakkaiden odotukset.
  • Tiimityöskentelytaitoja – Olet empaattinen ja tuet kollegoitasi pyyteettömästi.
  • Luotettavuutta – Olet sanojesi mittainen ja uskallat tuoda omia mielipiteitäsi esille rohkeasti.
  • Kommunikaatiotaitoa – Olet proaktiivinen ja kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Pärjäät myös englannin kielellä. Työskentelemme kuitenkin pääosin Suomeksi.
  • Intohimoa – Sinulla on optimistinen luonne, etkä pelkää nopeitakaan muutoksia.

Aiempi kokemus rahoitusalalta ja erityisesti factoring-rahoituksen parista on eduksi, mutta perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti. Tervetuloa oppimaan rahoitusalan ammattilaiseksi!

Yritys

GF Credit Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen factoring-rahoitusta sekä välittää leasing-rahoitusta. Toiminnassamme korostuu nopeus sekä modernien käyttäjäystävällisten rahoituspalveluiden tarjoaminen yritysasiakkaille. GF Credit Oy on perustettu vuonna 2017 ja kuuluu osaksi GF Money Oyj -konsernia, joka on puolestaan palvellut asiakkaitaan vuodesta 2012. Katso lisää tietoa: www.gfmoney.fi

Näin haet GF Credit Oy:n asiakkuusneuvojaksi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 8.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen credit@gfmoney.fi. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Tuomas Helle: tuomas.helle@gfmoney.fi tai +358 50 373 3277.

Jaa LinkedInissä