Synergiaedun innostama: ”Tehtäväni on auttaa yrityksiä menestymään entistäkin paremmin”

26.11.2018

Etusivu » Ajankohtaista » Synergiaedun innostama: ”Tehtäväni on auttaa yrityksiä menestymään entistäkin paremmin”

Rahoitusalalla pitkään vaikuttanut Kari Kaivo-oja on tehnyt edustussopimuksen GF Credit Oy:n, BRANG Oy:n sekä GOS Consulting Oy:n kanssa. Tavoitteena on hyödyntää omaa vahvaa ammattitaitoa sekä yritysten monipuolista palveluvalikoimaa etsiessä yritystoimintaa aidosti tukevia ratkaisuja. 

Kari Kaivo-ojalla, 55, on takanaan lähes 29 vuotta yritysrahoituskokemusta Nordeassa. Nyt tämä alan moniosaaja on napattu yrityksiä palvelevien ratkaisujen sanansaattajaksi GF Creditille, BRANGille sekä GOS Consultingille edustussopimuksen kautta. Ratkaisu edustaa edellä mainittuja yrityksiä oli mutkaton: ”Kombo on hyvä. Yritykset nivoutuvat toinen toisiinsa eivätkä palvelut mene toistensa päälle”, Kaivo-oja kuvailee. ”Synergiaetu on vahva, sillä tästä yritysryppäästä löytyy osaamista usealta alalta. Kaikki mukana olevat ovat uskottavia, ammattitaitoisia ja osaavia – se, jos joku, herättää luottamusta”, hän lisää.

Kari Kaivo-oja uskoo yhteistyön voimaan.

Odotukset korkealla ja verkostot laajalla

”Tehtäväni on auttaa yrityksiä menestymään paremmin edustamieni tuotteiden ja palvelujen avulla”, Kaivo-oja kuvailee. Hän on työskennellyt rahoitusyhtiöissä muun muassa henkilöstöasioiden hoitajana, perinnässä, teollisuuden rahoituksessa, suurempien yritysten asiakasvastuullisena, pankkiyhteistyöstä ja aluemyynnistä vastaavana sekä pankissa aluejohtajana. ”Minulla on laaja verkosto rahoitusalan, yrittäjäyhdistysten ja yritysten toimijoiden suuntaan. Siitä hyötyvät kaikki osapuolet”, hän listaa.

Uudenlainen palveluajattelu haastaa vanhat toimintamallit

Kaivo-oja kertoo odottavansa paljon palvelukokonaisuudelta, jota hän pääsee tarjoamaan yrityksille. Hän uskoo yritysten hyötyvän yhteistyöstä ja saavan sen myötä merkittävää kasvua. ”GF Credit on tullut täydentämään pankkien rahoitusyhtiöiden katveeseen jättämien yritysten rahoitusyhtiötarpeita. BRANGin palvelut taas ovat tärkeitä yritysten laskutuksen ja perinnän tehostamiseksi. GOS Consultingin palvelut ovat laajat, käsittäen tilitoimistopalvelut ja yritysten hankkeiden rahoituspakettien kasaamisen”, hän toteaa.

GF Credit, BRANG sekä GOS Consulting edustavat uudenlaista palveluajattelua ja ovat siten haastajan asemassa. Niissä kaikissa työskentelee vaikuttava joukko osaajia, järjestelmät ovat toimivia ja toiminta asiakaslähtöistä. ”Yhteisiä asiakkuuksia on mahdollista saada paljon, sillä pystymme palvelemaan laaja-alaisesti”, konsernin tuorein kiinnitys sanoo.

Heräsikö kysyttävää tai haluaisitko kuulla, miten voisimme palvella juuri sinun yritystäsi? Kari Kaivo-ojan tavoitat soittamalla numeroon 050 337 6478

Jaa LinkedInissä