Vahva edustus myös Pohjois-Suomessa

25.02.2019

Etusivu » Ajankohtaista » Vahva edustus myös Pohjois-Suomessa

Rahoitusalan todelliset konkarit, Esko Määttä ja Johanna Määttä, ovat solmineet edustussopimuksen GF Credit Oy:n, BRANG Oy:n sekä GOS Consulting Oy:n kanssa. Yhteistyö mahdollistaa Lapin runsaan potentiaalin hyödyntämisen sekä tuo joustavat yrityspalvelut paremmin myös paikallisten yritysten tueksi.

Esko Määttä ja Johanna Määttä ovat paitsi isä ja tytär myös työkavereita. He vaikuttavat johtamiseen ja yrityksen kehittämiseen keskittyvässä GrowthFactorissa Rovaniemen lentokentän liepeillä. Uuden yhteistyösopimuksen myötä työlistalla on GrowthFactorin perinteisten palvelujen – mentoroinnin, konsultoinnin, johdon ja esimiesten koulutuksen sekä muun muassa yrityskauppasparrauksen – ohella astetta laajempi kattaus yrityksiä palvelevia ratkaisuja. ”GF Creditillä, BRANGilla sekä GOS Consultingilla on hyvät mahdollisuudet tarjota tuotteitaan hyvällä palvelulla. Markkinoilla on kysyntää tuotteille ja asiakkaiden mahdollisuus ja kiinnostus ottaa näiden yhtiöiden palveluja on hyvä”, Esko Määttä kuvailee.

GF Creditillä on edustus myös Pohjois-Suomessa.

Johanna Määttä sekä Esko Määttä odottavat yhteydenottoasi.

Vankan osaamisen duo

Se, miten Esko ja Johanna päätyivät työkaveriksi, on luonnollinen jatkumo molempien uralla. Heillä on takanaan pitkä kokemus rahoitusalalta. ”Meillä on sama tausta pankin tehtävistä. Itse olin SYP:n ja Meritan rahoitusyhtiöiden markkinointijohtajana 1980- ja 1990-luvuilla.  Tyttäreni Johanna on työskennellyt saman konsernin tehtävissä muun muassa asiakasvastuullisena myyntijohtajana ja esimiestehtävissä”, Esko kertoo. ”Minusta oli hyvä, kun Johanna ilmoitti kiinnostuksensa tulla yhtiöni toimintaa mukaan. Hänen koulutuksensa ja työkokemuksensa sopivat mainiosti yhtiöni asiakkaiden palveluun”, hän lisää.

Johanna on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, lisäksi hän on suorittanut yrityspankkiiritutkinnon muutama vuosi sitten. Hän on työskennellyt kymmenisen vuotta rahoitusalalla sekä asiakaspinnassa, kehityspuolella että esimiehenä. ”Meillä on hyvin toisiamme täydentävää osaamista ja oppimiskohtia. Myös hiljainen tieto on siirtynyt hyvin minulle”, Johanna kiittelee.

Vain parhaiten palvelevia ratkaisuja

Johanna ja Esko ovat toimiva kombo paitsi osaamisensa myös laajan verkostonsa ansiosta. Nyt laaditun edustussopimuksen myötä käytössä on huomattavan runsas paletti yrityksen eri tarpeisiin mukautuvia ratkaisuja aina factoring-laskurahoituksesta lähtien. ”Edustussopimus toi käyttöömme konkreettisia työkaluja pelkkien neuvojen tilalle. Sekä GF Credit, BRANG että GOS Consulting ovat kaikki laadukkaita toimijoita, joiden palveluja voin suositella ja joista voin antaa tarjouksen yrittäjille hyvällä omallatunnolla”, Johanna toteaa.

Molemmilla on tukenaan pitkän työkokemuksen tuoma varmuus siitä, mitkä ratkaisut palvelevat parhaiten kulloisenkin yrityksen tarpeita. Yritysten erilaiset tilanteet ymmärretään kokonaisvaltaisesti ja niitä tukevat ratkaisut ovat nopeasti kirkkaasti mielessä. ”Vahva kokemus yrittäjäkentällä työskentelystä auttaa ymmärtämään yritysten toimintaa. Työskentelen yhdeksän yhtiön hallituksessa ja olen niistä kuuden yhtiön hallituksen puheenjohtaja. Nämä kokemukset yhdessä ammattijohtajan kokemusten kanssa tuovat minulle vahvan yritysosaamisen”, Esko summaa.

Pohjoinen Suomi vetoaa vahvasti

Isällä ja tyttärellä on vahva kytkös Lappiin, sillä sieltä löytyy sekä fyysinen että henkinen koti. Johanna kyllä piipahti kouluttautumassa Oulussa ja hakemassa vauhtia työuraan Etelä-Suomessa, kunnes palasi Lappiin 1,5 vuotta sitten kouluttautuakseen aivan toiselle alalle. Veri veti koulun jälkeen takaisin bisneksen pariin, koska se kiinnosti selkeästi eniten. Lapissa on selkeästi taikaa, sillä sekä Johanna että Esko kuvailevat alueen olevan merkittävässä kasvussa. ”Bisnes täällä on yllättävän kansainvälistä: on paljon turisteja ja ulkomaalaisia toimijoita. Täällä on valtava potentiaali eri alojen asiantuntijoiden menestyä ja oppia uutta. Miksikään uinuvaksi paikaksi tätä ei voi tosiaankaan sanoa”, Johanna naurahtaa. ”Silti lisääkin menestyviä yrityksiä tarvitaan pohjoisessa”, Esko toteaa ja lisää, että solmittu edustussopimus auttaa yrityksiä menestymään tarjolla olevien palvelujen avulla.

Sijaitseeko yrityksesi Pohjois-Suomessa ja kaipaisit sparrausapua tai muuta tukea yrityksesi toimintaan? Ota yhteyttä!

johanna(a)growthfactor.fi
esko.maatta(a)growthfactor.fi

Lue lisää GF Creditin, BRANGin sekä GOS Consultingin yhteistyöstä: ”Lähes 300 vuotta pankki- ja rahoitusalan kokemusta” >>

Jaa LinkedInissä