kello ikoni

Hae verkossa, saat lainapäätöksen minuuteissa.

 

Vapaaottelija Juho Valamaa: ”Pahin vastustaja olisi samanlainen kuin minä itse”

GF Moneyn sponsoriurheilija, äärimmäisen kovasta kunnostaan ja painostavasta ottelutyylistään tunnettu Juho Valamaa kohtaa pian kehässä venäläisen Maxim Grabovichin. Valamaa aikoo antaa ottelussa kaikkensa, sillä hänelle maistuu ainoastaan voitto.

Voimakkaasti tatuoitu, parrakas ja kovakuntoinen mies kääntää katseita lähes kaikkialla. Sen sijaan treenisalilla hän on tuttu näky, sillä tämä vapaaottelun ammattilaistähti treenaa lajiaan jopa kaksitoista kertaa viikossa. Hän on yksi GF Moneyn sponsoroimista huippu-urheilijoista eli turkulainen Juho Valamaa.

Voittoa metsästämässä Venäjällä

Valamaalla on takanaan lukuisia voittoja, mutta tällä vapaaottelijalla voitonnälkää riittää. Niinpä hän ottelee seuraavaksi 15.6.2018 M-1-organisaation alla ja kohtaa Maxim Grabovichin välisarjan kamppailussa Orenburgissa Venäjällä.

Tulevaa ottelua on jo ehditty odottaa nälkäisesti. Valamaan oli tarkoitus otella jo helmikuussa, mutta hän joutui perumaan olkapäävamman takia. Nyt takana on hurja määrä kuntoutusta ja raakaa työtä, jonka ansiosta Valamaa on valmis astumaan kehään. ”Otteluun valmistautuessa treenataan paljon lajia, joko osa-alueittain tai vapaaotteluna. Itse treenaan yhdeksästä kahteentoista kertaa viikossa”, Valamaa kertoo.

Todellinen vastustajan painajainen

Valamaa on vapaaottelija kovakuntoinen ja taitava. Ottelutyyli on painostava, mikä tekee hänestä monille vastustajille painajaisen. ”Ottelussa ei ole luvassa lepohetkiä, joten paine on jatkuvaa ja kovaa. Tämä tyyli vaatii kovaa fysiikkaa taustalle ja sitä Valamaalta löytyy. Hän jaksaa väsymättömästi pitää tempoa yllä niin pystyssä kuin matossa”, Fighter manager Olli Hartikainen Primus Fight Teamista kuvailee.

Oman haasteensa tulevaan otteluun tuo se, että vastustaja on vasenkätinen. Valamaalle se tarkoittaa entistäkin tarkempaa puolustuspeliä. ”Grabovich on tietojen mukaan kova vastustaja ja hän on otellut tiukkoja matseja. Parhaimmillaan pitää siis olla”, Valamaa kuvailee.

Yhteistyö mahdollistaa unelmien jahtaamisen

Yhteistyö GF Moneyn kanssa on Valamaalle tärkeää, sillä ilman yhteistyökumppaneita lajia ei voisi harjoittaa ammattilaistasolla. ”Vapaaottelu on todella kova laji. Työkaluna on oma kroppa ja jokainen loukkaaminen vie sairauslomalle, minkä aikana ansaintamahdollisuudet ovat ohuessa”, Hartikainen toteaa ja lisää, että yhteistyö on mahdollistanut osaltaan sen, että Juho voi elää unelmaansa.

GF Money toivottaa Valamaalle runsaasti menestystä tulevaan otteluun! Tunnelmia kisamatkalta sekä vapaaottelijan arjesta löydät Juho Valamaan Instagram-tililtä sekä Facebookista.

Jaa LinkedInissä

Hae lainaa jo tänään

Yrityslainaa monenlaisiin tarpeisiin juuri sinulle sopivilla ehdoilla

Hae tästä »