Henkilöasiakkaille

Palvelemme myös yksityishenkilöitä monipuolisesti.

Etusivu » Henkilöasiakkaille

Palvelumme henkilöasiakkaille

Lainat jopa 10 000 € asti

Huomioimme myös kuluttajien yksilölliset rahoitustarpeet. Tarjoamme monipuolisia ja joustavia, pankeista riippumattomia rahoitusratkaisuja. Pitkien ja kankeiden lainaneuvottelujen sijasta panostamme ripeyteen: GF Moneyn ansiosta rahat saa tilille nopeasti.

Kiinteistönvälitys

Tytäryhtiömme Westhouse on korkeatasoinen, laadukkaaseen asiakaspalveluun panostava kiinteistönvälitystoimisto Helsingissä. Se on välittänyt kaikenkokoisia koteja ja vapaa-ajan asuntoja jo vuodesta 1994 lähtien.

Tutustu täällä yrityksille suunnattuihin palveluihimme

GF Money tytäryhtiöineen on aina asiakkaidensa tukena

GF Money on joustava, monipuolinen ja kiinnostava vaihtoehto myös henkilöasiakkaille. Olemme paljon muutakin kuin rahoitusyhtiö toisten joukossa. GF Money on asiakkaidensa tukena ja tarjoaa kattavaa palvelua moneen eri tarpeeseen. Konsernimme kautta järjestyvät niin arkea helpottavat rahoitusratkaisut kuin asunnon myyminen ja ostaminenkin.

GF Money -konsernissa panostetaan runsaasti avoimeen toimintaan sekä molemminpuoliseen luottamukseen. Kerromme palveluistamme ja muun muassa hinnoittelustamme selkeästi, jolloin kaikki kanssamme asioivat tietävät aina tarkalleen, mistä osioista yhteistyö koostuu.

Toimintamme on kansainvälistä, sillä koemme, että uudelle, vanhaa huomattavasti joustavammalle rahalle on aidosti kysyntää myös maamme rajojen ulkopuolella. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa ja Tanskassa. Lämpimästi tervetuloa GF Moneyn asiakkaaksi!