Kiinteistönvälitys

Kun etsit uutta kotia tai haluat myydä asunnon, on tytäryhtiömme Westhouse hyvä valinta.

Etusivu » Henkilöasiakkaille » Kiinteistönvälitys

Westhouse-kiinteistönvälitys Helsinki

 

Me GF Money -konsernissa tiedämme, että asunnon ostaminen on yksi suurimmista hankinnoista, joita moni tekee koko elämänsä aikana. Ostopäätökseen vaikuttavat lukuisat seikat aina asunnon sijainnista hintaan sekä sen tarjoamiin puitteisiin ja mahdollisuuksiin.

 

Oletko myymässä? Tilaa maksuton arviokäynti

Pyydä meidät arviokäynnille niin saat tietoa asuntosi todellisesta arvosta!

20+ vuoden kokemus

10 000+ solmittua kauppaa

Kiinteistöalan ammattilaiset käytössäsi

 

 

Kolme uusinta kohdetta:

 

Kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulla

Kun etsit uutta kotia tai haluat myydä asunnon, on tytäryhtiömme Westhouse  hyvä valinta. Westhouse toimii Etelä-Suomessa ja aluetuntemus on erityisen vahvaa pääkaupunkiseudulla. Osaamisalueeseen kuuluvat myös arvoasunnot, lomakiinteistöt sekä muut erikoiskohteet aina Sipoosta Nauvoon.

Westhouse tuntee seudun asuntomarkkinat ja hintatason. Vahvan paikallistuntemuksen ansiosta ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät osaavat etsiä juuri sinulle sopivan asunnon sekä markkinoida omaa asuntoasi siitä aidosti kiinnostuneille.

 

Luotettava kiinteistönvälittäjä ja asumisen asiantuntija

Westhouse korkeatasoinen, erikokoisia asuntoja välittävä kiinteistönvälitystoimisto. Se on toiminut vuodesta 1994 lähtien ja ollut osa GF Money -konsernia vuodesta 2016.

Kun valitset Westhousen, saat avuksesi alan huippuammattilaiset. Jokaiseen toimeksiantoon panostetaan paljon, sillä onnistunut lopputulos on Westhouselle se ainoa oikea vaihtoehto.

 

Westhouse välittää aidosti

Yli 20 vuoden kokemus sekä yli 10 000 solmittua kauppaa varmistavat, että käytössäsi on aina alan viimeisin tuntemus sekä ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät. Kun hinnat ovat realistiset, kohteista välitetään aidosti ja jokaiseen toimeksiantoon keskitytään perusteellisesti asunnon koosta ja hinnasta riippumatta, syntyvät kaupat ripeästi ja kaikkia osapuolia miellyttävällä tavalla.

 

Viisi syytä valita kiinteistönvälittäjäksi Westhouse

  1. 100 % luotettava välityspalvelu
  2. Lyhyet myyntiajat
  3. Yli 10 000 solmittua kauppaa
  4. Yli 20 vuoden kokemus alalta
  5. Henkilökohtaista ja korkeatasoista palvelua

 

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö Westhouselle

Puh. (09) 4355 100/Espoo
Puh. (09) 4542 900/Helsinki

www.westhouse.fi