Kiinteistönvälitys

Kun etsit uutta kotia tai haluat myydä asunnon, on tytäryhtiömme West-House LKV hyvä valinta.

Etusivu » Henkilöasiakkaille » Kiinteistönvälitys

West-House LKV -kiinteistönvälitys Helsinki

 

Me GF Money -konsernissa tiedämme, että asunnon ostaminen on yksi suurimmista hankinnoista, joita moni tekee koko elämänsä aikana. Ostopäätökseen vaikuttavat lukuisat seikat aina asunnon sijainnista hintaan sekä sen tarjoamiin puitteisiin ja mahdollisuuksiin.

 

 


 

Kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulla

Kun etsit uutta kotia tai haluat myydä asunnon, on tytäryhtiömme West-House LKV hyvä valinta. West-House LKV toimii Etelä-Suomessa ja aluetuntemus on erityisen vahvaa pääkaupunkiseudulla. Osaamisalueeseen kuuluvat myös arvoasunnot, lomakiinteistöt sekä muut erikoiskohteet aina Sipoosta Nauvoon.

West-House LKV tuntee seudun asuntomarkkinat ja hintatason. Vahvan paikallistuntemuksen ansiosta ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät osaavat etsiä juuri sinulle sopivan asunnon sekä markkinoida omaa asuntoasi siitä aidosti kiinnostuneille.

 

Luotettava kiinteistönvälittäjä ja asumisen asiantuntija

West-House LKV korkeatasoinen, erikokoisia asuntoja välittävä kiinteistönvälitystoimisto. Se on toiminut vuodesta 1994 lähtien ja ollut osa GF Money -konsernia vuodesta 2016.

Kun valitset West-House LKV:n, saat avuksesi alan huippuammattilaiset. Jokaiseen toimeksiantoon panostetaan paljon, sillä onnistunut lopputulos on West-House LKV:lle se ainoa oikea vaihtoehto.

 

West-House LKV välittää aidosti

Yli 20 vuoden kokemus sekä yli 10 000 solmittua kauppaa varmistavat, että käytössäsi on aina alan viimeisin tuntemus sekä ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät. Kun hinnat ovat realistiset, kohteista välitetään aidosti ja jokaiseen toimeksiantoon keskitytään perusteellisesti asunnon koosta ja hinnasta riippumatta, syntyvät kaupat ripeästi ja kaikkia osapuolia miellyttävällä tavalla.

 

Viisi syytä valita kiinteistönvälittäjäksi West-House LKV

  1. 100 % luotettava välityspalvelu
  2. Lyhyet myyntiajat
  3. Yli 10 000 solmittua kauppaa
  4. Yli 20 vuoden kokemus alalta
  5. Henkilökohtaista ja korkeatasoista palvelua

 

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö West-House LKV:lle!

Puh. (09) 4355 100/Espoo
Puh. (09) 4542 900/Helsinki

www.westhouse.fi