Lainaa 2000 €

Hae nopea ja helppo 2 000 euron kulutusluotto. Voit myös valita sopivan 2–6 vuoden maksuajan.

Etusivu » Lainaa 2000 €

Lainasumma

Valitse haluamasi lainasumma 2 000–10 000 euron väliltä.

Laina-aika

Voit valita 2–6 vuoden maksuajan.

Lainan tiedot

Lainasumma 2 000 €
Kuukausierä 123,63 €
Nostokulut 0 €
Nimelliskorko 41,16 %
Todellinen vuosikorko 49,90 %
Ensimmäinen eräpäivä

Maksupäivät (klikkaa tai vie hiiri päälle)

Lainasumma 2000-10000 €. Takaisinmaksuaika 24-72 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 49,90 %. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 24 kk, luottokustannukset yhteensä 967,16 €, maksettava kokonaismäärä 2967,16 €.

 

Tutustu yrityksille suunnattuihin rahoituspalveluihimme »

Lainaa 2 000 euroa heti tilille

 

Meiltä voit saada 2 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Saat meiltä 2 000 euron lainan vakuudettomasti ja nopealla aikataululla. Takaisinmaksuaikaa on reilusti eikä lainasta peritä muita kuluja kuin nimelliskorkoa. Et siis joudu maksamaan ylimääräisiä kuluja, kuten luotonhoitomaksua tai järjestelypalkkiota.

Täytä helppo ja nopea lainahakemus

Kulutusluoton hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Ensikertalaisena sinun pitää tunnistautua järjestelmäämme joko verkkopankkitunnuksia käyttäen tai mobiilivarmenteella. Jos olet ennestään asiakas, voit kirjautua sisään henkilötunnuksillasi ja PIN-koodilla. Tämän jälkeen valitset lainasumman (esim. 2 000 €), täytät vaaditut kohdat, kuten osoite, asiakastiedot ja tulo- ja menotiedot. Lopuksi sinun tulee todistaa tulotietosi joko Instantor-palvelun avulla tai lähettämällä tulotiedot liitteinä. Helppoa ja nopeaa!

2 000 euroa lainaa jo tänään

Kun olet tehnyt verkossamme lainahakemuksen 2 000 euron lainalle ja lähettänyt sen meille, meidän ammattitaitoinen asiakaspalvelumme tarkistaa hakemuksesi välittömästi ja saat lainapäätöksen jopa minuuteissa. Kulutusluottoa hakiessasi sinun ei tarvitse pitkään odotella. Hyväksytyn lainahakemuksen saanut voi saada 2 000 euroa tililleen hyvin nopeasti.

2 000 euroa pitkällä takaisinmaksuajalla

Pitääkö laina maksaa nopeasti takaisin lisäsanktioiden pelossa? Sitä sinun ei tarvitse murehtia, sillä vastaus on ei. Takaisinmaksuajaksi voit valita 2-vuotta tai vaikka 6-vuotta — korot eivät muutu. Sinulla on siis reilusti aikaa ja lyhennyserät ovat maltillisia. Näin pysyt kuukausieristä helposti perillä eikä niiden suhteen tapahdu yllätyksiä. Reilusti molempiin suuntiin toimiva luotonanto on mielestämme kaikkien etu.

Hyvä vaihtoehto kiireistä arkea pyörittäville

Olemme joustava ja tehokas rahoitusyhtiö. Kun asioit meidän kanssamme, sinun ei tarvitse miettiä, että pitääkö vaivautua konttoriimme papereita allekirjoittamaan tai kauanko lainapäätöksen saamisessa kestää. Kulutusluottoa voi hakea kätevästi verkossa ja lainapäätöksenkin saa aukioloaikojemme puitteissa lähes välittömästi. Me ymmärrämme, että joskus rahoituksen tarve voi olla akuutti eikä kiireistä arkea elävillä henkilöillä ole välttämättä aikaa odotteluun. Tästä syystä me olemmekin panostaneet tehokkuuteen vastuullisuudesta tinkimättä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kuka voi hakea GF Lainaa?

GF Lainaa voivat hakea kaikki 22-vuotta täyttäneet, vakituisesti Suomessa asuvat, säännöllisesti tuloja saavat ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt.

Miten hakea GF Lainaa?

GF Lainan hakeminen on hyvin yksinkertaista. Kirjaudut vain lainapalveluumme verkkopankkitunnuksillasi ja täytät muutaman minuutin kestävän lainahakemuksen. Ennen hakemuksen lähettämistä voit vahvistaa tulotietosi joko Instantor-palvelun avulla tai lähettämällä liitteitä.

Milloin lainapäätöksestä ilmoitetaan?

Kun lähetät meille lainahakemuksen aukioloaikoinamme arkisin klo 8-22 tai viikonloppuisin klo 12-20, tarkistamme sen ja saat meiltä viipymättä lainapäätöksen.

Mikä on GF Lainan korko?

Kulutusluottomme nimelliskorko on 41,16 % ja kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 49,90 %.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 24 kk, luottokustannukset yhteensä 967,16 €, maksettava kokonaismäärä 2967,16 €.

Mitä teen, jos tarvitsen apua, enkä löydä vastauksia verkkosivuilta?

Jos sinulle herää mitä tahansa kysyttävää koskien GF Lainaa etkä löydä siihen vastausta sivuiltamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 427 05044.