Lainaa 2000 €

Hae nopea ja helppo 2 000 euron kulutusluotto. Voit myös valita sopivan 1–3 vuoden maksuajan.

Etusivu » Lainaa 2000 €

Lainasumma

Valitse haluamasi lainasumma 500–3 000 euron väliltä.

Laina-aika

Voit valita 1–3 vuoden maksuajan.

Lainan tiedot

Lainasumma 2 000 €
Nimelliskorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 29,60 %
Ensimmäinen eräpäivä

Maksupäivät (klikkaa tai vie hiiri päälle)

Lainasumma 500 – 3 000 €, luoton tyyppi on kertaluotto, nimellinen vuosikorko 19,90 %, tilinhoitomaksu 1,52 – 9,13 €/kk. Esimerkkilaskelma: 2 000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,6 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 12 kuukaudessa 191,25 €:n kuukausierissä. Tilinhoitomaksu 6,08 €/kk. Takaisinmaksettava summa 2295,00 € ja luoton kokonaiskustannukset 295,00 €.

 

Tutustu yrityksille suunnattuihin rahoituspalveluihimme »

Lainaa 2 000 euroa heti tilille

 

Meiltä voit saada 2 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Saat meiltä 2 000 euron lainan vakuudettomasti ja nopealla aikataululla. Takaisinmaksuaikaa on reilusti eikä lainasta peritä isoja kuluja. Et siis joudu maksamaan ylimääräisiä piilokuluja, vaan kaikki on etukäteen selvillä.

Täytä helppo ja nopea lainahakemus

Kulutusluoton hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Ensikertalaisena sinun pitää tunnistautua järjestelmäämme joko verkkopankkitunnuksia käyttäen tai mobiilivarmenteella. Jos olet ennestään asiakas, voit kirjautua sisään henkilötunnuksillasi ja PIN-koodilla. Tämän jälkeen valitset lainasumman (esim. 2 000 €), täytät vaaditut kohdat, kuten osoite, asiakastiedot ja tulo- ja menotiedot. Lopuksi sinun tulee todistaa tulotietosi joko Instantor-palvelun avulla tai lähettämällä tulotiedot liitteinä. Helppoa ja nopeaa!

2 000 euroa lainaa jo tänään

Kun olet tehnyt verkossamme lainahakemuksen 2 000 euron lainalle ja lähettänyt sen meille, meidän ammattitaitoinen asiakaspalvelumme tarkistaa hakemuksesi välittömästi ja saat lainapäätöksen jopa minuuteissa. Kulutusluottoa hakiessasi sinun ei tarvitse pitkään odotella. Hyväksytyn lainahakemuksen saanut voi saada 2 000 euroa tililleen hyvin nopeasti.

2 000 euroa pitkällä takaisinmaksuajalla

Pitääkö laina maksaa nopeasti takaisin lisäsanktioiden pelossa? Sitä sinun ei tarvitse murehtia, sillä vastaus on ei. Takaisinmaksuajaksi voit valita 1 vuotta tai vaikka 3 vuotta — korot eivät muutu. Sinulla on siis reilusti aikaa ja lyhennyserät ovat maltillisia. Näin pysyt kuukausieristä helposti perillä eikä niiden suhteen tapahdu yllätyksiä. Reilusti molempiin suuntiin toimiva luotonanto on mielestämme kaikkien etu.

Hyvä vaihtoehto kiireistä arkea pyörittäville

Olemme joustava ja tehokas rahoitusyhtiö. Kun asioit meidän kanssamme, sinun ei tarvitse miettiä, että pitääkö vaivautua konttoriimme papereita allekirjoittamaan tai kauanko lainapäätöksen saamisessa kestää. Kulutusluottoa voi hakea kätevästi verkossa ja lainapäätöksenkin saa aukioloaikojemme puitteissa lähes välittömästi. Me ymmärrämme, että joskus rahoituksen tarve voi olla akuutti eikä kiireistä arkea elävillä henkilöillä ole välttämättä aikaa odotteluun. Tästä syystä me olemmekin panostaneet tehokkuuteen vastuullisuudesta tinkimättä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voivat hakea kaikki 22-vuotta täyttäneet, vakituisesti Suomessa asuvat, säännöllisesti tuloja saavat ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt.

Miten hakea lainaa?

GF Lainan hakeminen on hyvin yksinkertaista. Kirjaudut vain lainapalveluumme verkkopankkitunnuksillasi ja täytät muutaman minuutin kestävän lainahakemuksen. Ennen hakemuksen lähettämistä voit vahvistaa tulotietosi joko Instantor-palvelun avulla tai lähettämällä liitteitä.

Milloin lainapäätöksestä ilmoitetaan?

Kun lähetät meille lainahakemuksen aukioloaikoinamme arkisin klo 9-17, tarkistamme sen ja saat meiltä viipymättä lainapäätöksen.

Mikä on lainan korko?

Kulutusluottomme nimelliskorko on 19,90 % ja kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 2000 euron lainasummalle 1 vuoden maksuajalla 29,60 %.

Lainasumma 500 - 3 000 €, luoton tyyppi on kertaluotto, nimellinen vuosikorko 19,90 %, tilinhoitomaksu 1,52 - 9,13 €/kk. Esimerkkilaskelma: 2 000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,6 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 12 kuukaudessa 191,25 €:n kuukausierissä. Tilinhoitomaksu 6,08 €/kk. Takaisinmaksettava summa 2295,00 € ja luoton kokonaiskustannukset 295,00 €.

Mitä teen, jos tarvitsen apua, enkä löydä vastauksia verkkosivuilta?

Jos sinulle herää mitä tahansa kysyttävää koskien lainaa etkä löydä siihen vastausta sivuiltamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.