Lainaa 7 000 €

Hae nopea ja helppo 7 000 euron GF Laina. Voit myös valita sopivan 2–6 vuoden maksuajan.

Etusivu » Lainaa 7 000 €

Lainasumma

Valitse haluamasi lainasumma 2 000–10 000 euron väliltä.

Laina-aika

Voit valita 2–6 vuoden maksuajan.

Lainan tiedot

Lainasumma 2 000 €
Kuukausierä 123,63 €
Nostokulut 0 €
Nimelliskorko 41,16 %
Todellinen vuosikorko 49,90 %
Ensimmäinen eräpäivä

Maksupäivät (klikkaa tai vie hiiri päälle)

Lainasumma 2000-10000 €. Takaisinmaksuaika 24-72 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 49,90 %. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 24 kk, luottokustannukset yhteensä 967,16 €, maksettava kokonaismäärä 2967,16 €.

 

Tutustu yrityksille suunnattuihin rahoituspalveluihimme »

Lainaa 7 000 euroa heti tilille

 

Meiltä voit saada 7 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Tutustu GF Moneyn joustavaan ja monipuoliseen kuluttajille suunnattuihin lainapalveluihin. Kaikkia lainapalveluitamme yhdistää niiden mutkaton ja helppo saatavuus sekä kilpailukykyiset hinnat. Kun tarvitset lainaa nopeasti, on GF Money oikea valinta.

Toteuta unelmasi 7 000 eurolla

Tuntuuko siltä, että olisit loman tarpeessa? Voisit pitää lomapäiviä, mutta et ehkä ole taloudellisesti riittävän varautunut ottaaksesi äkkilähdön jonnekin trooppisen ilmaston omaavaan kohteeseen. Meidän avulla sinulla on siihen mahdollisuus. Hae 7 000 euron kulutusluotto vaivattomasti nettisivuiltamme ja saat lainapäätöksen pian. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi välittömästi. Se on omasta pankistasi kiinni kuinka nopeasti rahat näkyvät tililläsi.

Lainaa 7 000 heti tilille

Jos rahoituksen tarve on akuutti, GF Moneyn tarjoama kulutusluotto on varma valinta. Teemme viikon jokaisena päivänä työtä pitääksemme kaikki nykyiset ja uudet potentiaaliset asiakkaamme tyytyväisinä. Pikalainaa harvemmin haetaan, jos rahoituksen tarve ei ole kiireellinen ja tämän mekin tiedostamme. Joustava GF Money ei kuitenkaan jousta tehokkuudessa, vaan ylläpitää sitä pyrkien kehittymään aina vain paremmaksi.

Kerralla kunnollinen sisustus

Joudumme joskus elämäntilanteisiin, jossa pikainen muutto toiseen asuntoon on välttämätöntä. Ihanteellinen tilanne olisi tietysti sellainen, että olisi säästössä rahaa uusien huonekalujen varalle, mutta näin ei asia aina ole.

Pienemmällä budjetilla voi tietysti hankkia väliaikaiset huonekalut, kunnes on riittävästi säästöjä pysyvien huonekalujen hankintoihin, mutta onko tämä kannattavaa? Luonnonvaroja tulisi käytettyä kahteen kertaan ja niistä pysyvistä huonekaluista joutuisi kuitenkin myöhemmin täyden hinnan maksamaan. GF Moneyn kulutusluotolla hankit kerralla kaikki tarvitsemasi ja maksat takaisin pienissä erissä 2 – 6 vuoden aikana.

Apu on aina puhelinsoiton päässä

Tehokkuudesta huolimatta, meillä on aina aikaa vastailla asiakkaidemme kysymyksiin. Asiakaspalvelu on itseasiassa merkittävässä asemassa, kun puhutaan asiakastyytyväisyydestä. Jos on tarve rahoitukselle, mutta jokin asia mietityttää, ei kannata jäädä yksin asiaa pohtimaan. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, saat varmasti vastauksen kysymyksiisi ja tarvittaessa opastusta sinulle parhaimman lainapalvelun valitsemisessa. Asiakaspalveluumme saat yhteyden soittamalla numeroon 09 427 05044.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kuka voi hakea GF Lainaa?

GF Lainaa voivat hakea kaikki 22-vuotta täyttäneet, vakituisesti Suomessa asuvat, säännöllisesti tuloja saavat ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt.

Miten hakea GF Lainaa?

GF Lainan hakeminen on hyvin yksinkertaista. Kirjaudut vain lainapalveluumme verkkopankkitunnuksillasi ja täytät muutaman minuutin kestävän lainahakemuksen. Ennen hakemuksen lähettämistä voit vahvistaa tulotietosi joko Instantor-palvelun avulla tai lähettämällä liitteitä.

Milloin lainapäätöksestä ilmoitetaan?

Kun lähetät meille lainahakemuksen aukioloaikoinamme arkisin klo 8-22 tai viikonloppuisin klo 12-20, tarkistamme sen ja saat meiltä viipymättä lainapäätöksen.

Mikä on GF Lainan korko?

Kulutusluottomme nimelliskorko on 41,16 % ja kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 49,90 %.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 24 kk, luottokustannukset yhteensä 967,16 €, maksettava kokonaismäärä 2967,16 €.

Mitä teen, jos tarvitsen apua, enkä löydä vastauksia verkkosivuilta?

Jos sinulle herää mitä tahansa kysyttävää koskien GF Lainaa etkä löydä siihen vastausta sivuiltamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 427 05044.