Lainaa 8 000 €

Hae nopea ja helppo 8 000 euron GF Laina. Voit myös valita sopivan 2–6 vuoden maksuajan.

Etusivu » Lainaa 8 000 €

Lainasumma

Valitse haluamasi lainasumma 2 000–10 000 euron väliltä.

Laina-aika

Voit valita 2–6 vuoden maksuajan.

Lainan tiedot

Lainasumma 2 000 €
Kuukausierä 123,63 €
Nostokulut 0 €
Nimelliskorko 41,16 %
Todellinen vuosikorko 49,90 %
Ensimmäinen eräpäivä

Maksupäivät (klikkaa tai vie hiiri päälle)

Lainasumma 2000-10000 €. Takaisinmaksuaika 24-72 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 49,90 %. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 24 kk, luottokustannukset yhteensä 967,16 €, maksettava kokonaismäärä 2967,16 €.

 

Tutustu yrityksille suunnattuihin rahoituspalveluihimme »

Lainaa 8 000 euroa heti tilille

 

Meiltä voit saada 8 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Miltä kuulostaa laina, jonka voi saada käyttöönsä jo tänään ja on vieläpä hintatasoltaan kilpailukykyinen? GF Moneyn 2 000 – 10 000 euron kulutusluotto on juuri sitä ja paljon enemmän. Kulutusluottoa hakeaksesi sinun ei tarvitse lähteä vierailemaan konttorissamme. Jos sinulla on jokin nykyaikainen laite ja toimiva verkkoyhteys, pääset jo pitkälle.

Lainaa 8 000 vakuudettomasti

Perinteisistä kivijalkapankeista saa usein hieman edullisemmin lainaa, mutta ne vaativat yleensä vakuuksia ja käsittelyajat voivat olla useamman vuorokauden pituisia. Pikaluottoa tarjoavat tahot eivät puolestaan vaadi vakuuksia ja näin ollen ottavat verrattain suuremman riskin. Riskinottoa kompensoidaan kalliimmalla hintatasolla, mutta samalla luottoa pystytään myöntämään huomattavasti pankkeja nopeammin. GF Moneyn kulutusluotto on kuitenkin hintatasoltaan kilpailukykyinen eikä senkään saamiseen tarvita vakuuksia tai takaajia.

Lainaa 8 000 euro heti

Voiko 8 000 euron lainan saada heti? Kyllä voi. Se kuinka nopeasti rahat näkyvät tililläsi on useasta tekijästä kiinni. Voit vaikuttaa siihen itse valitsemalla konttorissa käynnin sijasta verkkossa tehtävän lainahakemuksen. Meidän lainahakemuksen täyttämiseen menee arviolta viisi minuuttia ja lähetettyäsi sen, saat pian lainapäätöksen. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään viipymättä tilillesi. Se, kuinka nopeasti rahat ovat käytettävissä, riippuu taas omasta pankistasi.

Talous ruotuun kulutusluoton turvin

Yllättävien menoerien sattuessa kohdallesi, voit ottaa tilanteen haltuun kulutusluoton avulla. 8 000 euron laina riittää erinomaisesti kerralla vaikka hajonneen kodinkoneen vaihtamisen uuteen, auton korjaamiseen ja ruokaostoksiin. Lainan takaisinmaksu pitkällä maksuajalla tarkoittaa pienempiä kuukausilyhennyksiä, joka puolestaan takaa sen, että taloutesi ei kuormitu liikaa.

8 000 euron pikalaina

Netistä lainaa etsivä saattaa törmätä termeihin kuten pikavippi, kulutusluotto ja tililuotto. Mikä vaihtoehdoista on oikea, jos on tarve esimerkiksi 8 000 euron lainalle ja se pitäisi saada pikaisesti? Pikavipit ovat yleensä muutaman sadan euron suuruisia kertalainoja, tililuotot jatkuvia ja kulutusluotot keskisuuria tai suuria kertalainoja. Oikea vastaus olisi tässä tapauksessa kulutusluotto. Meiltä voi 8 000 euron suuruisen lainan saada ihan yhtä nopeasti kuin muutaman sadan euron pikavipinkin. Nimestä huolimatta GF Moneyn kulutusluotto on nopeasti saatavissa oleva laina eli pikalaina.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kuka voi hakea GF Lainaa?

GF Lainaa voivat hakea kaikki 22-vuotta täyttäneet, vakituisesti Suomessa asuvat, säännöllisesti tuloja saavat ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt.

Miten hakea GF Lainaa?

GF Lainan hakeminen on hyvin yksinkertaista. Kirjaudut vain lainapalveluumme verkkopankkitunnuksillasi ja täytät muutaman minuutin kestävän lainahakemuksen. Ennen hakemuksen lähettämistä voit vahvistaa tulotietosi joko Instantor-palvelun avulla tai lähettämällä liitteitä.

Milloin lainapäätöksestä ilmoitetaan?

Kun lähetät meille lainahakemuksen aukioloaikoinamme arkisin klo 8-22 tai viikonloppuisin klo 12-20, tarkistamme sen ja saat meiltä viipymättä lainapäätöksen.

Mikä on GF Lainan korko?

Kulutusluottomme nimelliskorko on 41,16 % ja kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 49,90 %.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 24 kk, luottokustannukset yhteensä 967,16 €, maksettava kokonaismäärä 2967,16 €.

Mitä teen, jos tarvitsen apua, enkä löydä vastauksia verkkosivuilta?

Jos sinulle herää mitä tahansa kysyttävää koskien GF Lainaa etkä löydä siihen vastausta sivuiltamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 427 05044.