Lainaa 9 000 €

Hae nopea ja helppo 9 000 euron GF Laina. Voit myös valita sopivan 2–6 vuoden maksuajan.

Etusivu » Lainaa 9 000 €

Lainasumma

Valitse haluamasi lainasumma 2 000–10 000 euron väliltä.

Laina-aika

Voit valita 2–6 vuoden maksuajan.

Lainan tiedot

Lainasumma 2 000 €
Kuukausierä 123,63 €
Nostokulut 0 €
Nimelliskorko 41,16 %
Todellinen vuosikorko 49,90 %
Ensimmäinen eräpäivä

Maksupäivät (klikkaa tai vie hiiri päälle)

Lainasumma 2000-10000 €. Takaisinmaksuaika 24-72 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 49,90 %. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 24 kk, luottokustannukset yhteensä 967,16 €, maksettava kokonaismäärä 2967,16 €.

 

Tutustu yrityksille suunnattuihin rahoituspalveluihimme »

Lainaa 9 000 euroa heti tilille

 

Meiltä voit saada 9 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Joustava, monipuolinen ja aidosti asiakkaistaan huolehtiva GF Money palveluksessasi. Kun tarvitset pikaisesti hintatasoltaan kilpailukykyistä lainaa ja tarvitset sen mahdollisimman nopeasti, on GF Money takuu varma valinta. Olemme luotettavana ja vastuullinen luotonantaja.

Lainaa 9 000 euroa heti

9 000 euron suuruista lainaa voi olla tänäpäivänä hankala saada. Varsinkin, jos summan haluaa käyttöönsä jo tämän päivän aikana. Hakemalla meiltä 9 000 euron kulutusluotto, se on kuitenkin mahdollista — ellei jopa todennäköistä! Me emme vaadi sinua kertomaan, mihin lainaa ajattelit käyttää. Päätät itse kuinka rahasi käytät, mutta vastuullisena luotontarjoajana emme voi kuitenkaan suositella lainanottamista hetken mielijohteesta. Oli lainan käyttötarkoitus mikä tahansa, jos saat myönteisen lainapäätöksen, voit olla varma, että siirrämme rahat tilillesi heti.

9 000 ilman vakuuksia heti

Täytä helppo, muutaman minuutin aikaa vievä lainahakemus verkkosivuillamme ja saat lainapäätöksen mahdollisimman pian. Sinulta ei vaadita vakuuksia, eikä tarkempaa tietoa lainasumman käytölle, mutta odotamme sinun olevan vähintään 22-vuotta täyttänyt, hyvin raha-asiasi hoitanut ja säännöllisesti tuloja saava henkilö. Lainahakemuksen lähetettyäsi ei sinun tarvitse pitkään odotella meiltä lainapäätöstä.

Lainaa 9 000 vastuullisesti

Lainapalvelumme ovat nopeita ja helposti saatavia. Tästä syystä pyrimmekin olemaan luotonannossamme mahdollisimman vastuullisia. Emme suosittele ottamaan lainaa, jos ei ole varma pystyykö maksamaan lainan ja siitä aihetuvat kulut luotonantajalle takaisin. Lainahakemuksen yhteydessä tarkistamme lainanhakijan todellisen maksukyvyn ja teemme päätöksemme muun muassa sen perusteella. Emme toivo kenenkään joutuvan velkakierteeseen, vaan haluamme olla rehellisiä ja läpinäkyviä. Voit tarkistaa tarkemmat luottoehdot tästä »

9 000 euron laina — pitkä takaisinmaksuaika

Kun haet 9 000 euroa lainaa, voit valita sinulle sopivan maksuajan 2 – 6 vuoden väliltä. Voit tietysti valita 6 vuoden maksuajan, vaikka hakisit vain 2 000 euron lainaa, mutta maksuaika nousee suurempaan rooliin suurempien lainasummien kohdalla. Pidempi maksuaika pienentää takaisinmaksettavaa kuukausilyhennystä helpottaen taloutesi kuormitusta. Voit koska tahansa maksaa halutessasi suurempia kuukausilyhennykisä tai vaikka koko laina kerralla pois ilman lisäkustannuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kuka voi hakea GF Lainaa?

GF Lainaa voivat hakea kaikki 22-vuotta täyttäneet, vakituisesti Suomessa asuvat, säännöllisesti tuloja saavat ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt.

Miten hakea GF Lainaa?

GF Lainan hakeminen on hyvin yksinkertaista. Kirjaudut vain lainapalveluumme verkkopankkitunnuksillasi ja täytät muutaman minuutin kestävän lainahakemuksen. Ennen hakemuksen lähettämistä voit vahvistaa tulotietosi joko Instantor-palvelun avulla tai lähettämällä liitteitä.

Milloin lainapäätöksestä ilmoitetaan?

Kun lähetät meille lainahakemuksen aukioloaikoinamme arkisin klo 8-22 tai viikonloppuisin klo 12-20, tarkistamme sen ja saat meiltä viipymättä lainapäätöksen.

Mikä on GF Lainan korko?

Kulutusluottomme nimelliskorko on 41,16 % ja kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 49,90 %.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 24 kk, luottokustannukset yhteensä 967,16 €, maksettava kokonaismäärä 2967,16 €.

Mitä teen, jos tarvitsen apua, enkä löydä vastauksia verkkosivuilta?

Jos sinulle herää mitä tahansa kysyttävää koskien GF Lainaa etkä löydä siihen vastausta sivuiltamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 427 05044.