Kokemuksia

Tutustu GF Money -konsernin asiakasyrityksiin

Etusivu » Kokemuksia

Kokemuksia GF Money -konsernin kanssa asioimisesta

 

Millaista on olla GF Moneyn asiakas? Kysyimme kokemuksia asiakkailtamme ja palaute on ollut hyvää. Ammattitaitoista palvelua saa juuri silloin kuin tarvitsee, asiat hoidetaan mallikkaasti kuntoon aina ensikontaktista lähtien ja palveluvalikoima on ilahduttavan laaja.

Lue sinäkin GF Money -konsernin asiakasyritysten kokemuksia. Referenssitarinoistamme muun muassa selviää, että GF Money tytäryhtiöineen panostaa asiakkaisiinsa paljon. Asiantuntijamme ovat tukenasi kaikissa yritysrahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Arjen ammattilaiset luottavat yhdessä tekemiseen

Kiinteistöjen kunnossapitoon erikoistuneessa yrityksessä arvostetaan kokonaisvaltaista palvelua. A-Kumppanit toimii avaimet käteen -periaatteella ja arvostaa sitä myös omissa yhteistyökumppaneissaan. Juuri siksi… »

Lue lisää

Äänimaailman räätäli Kurki Decoration valitsi GF Moneyn

Kurki Decoration Oy on kuvallisiin sisustus- ja akustiikkaratkaisuihin erikoistunut yritys, jossa ymmärretään rauhallisen ja viihtyisän työympäristön päälle. Sen toteuttamien ratkaisujen… »

Lue lisää

MBakery – ripaus komediaa ja roimasti ylellisyyttä

Suomen parhaaksi leipomoksi valittu MBakery on todellinen hyvän maun konditoria. Yrittäjä Mikko Hietala tietää, että paras kakku on paitsi päältä… »

Lue lisää