Kokemuksia

Tutustu GF Money -konsernin asiakasyrityksiin

Etusivu » Kokemuksia

Kokemuksia GF Money -konsernin kanssa asioimisesta

 

Millaista on olla GF Moneyn asiakas? Kysyimme kokemuksia asiakkailtamme ja palaute on ollut hyvää. Ammattitaitoista palvelua saa juuri silloin kuin tarvitsee, asiat hoidetaan mallikkaasti kuntoon aina ensikontaktista lähtien ja palveluvalikoima on ilahduttavan laaja.

Lue sinäkin GF Money -konsernin asiakasyritysten kokemuksia. Referenssitarinoistamme muun muassa selviää, että GF Money tytäryhtiöineen panostaa asiakkaisiinsa paljon. Asiantuntijamme ovat tukenasi kaikissa yritysrahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Wau, mikä flow – säätövapaat Flow Festivalit vakuuttivat: ”Factoring on nyt käytössä kaikissa laskuvirroissamme”

Henkilöstövuokrausyritys Tulos työosuuskunta oli isossa roolissa Flow Festivaleilla viime kesänä, sillä lähes kaikki anniskelun parissa työskentelevät operoitiin sen kautta. Tavoitteena… »

Lue lisää

4Businekselle kelpaa vain paras

Olipa kerran palaveri, jossa esitystekniikka alkoi rullata vaivattomasti jo ensimmäisellä napinpainalluksella. Kun aikaa säästyi turhalta säätämiseltä, sopivien johtojen etsimiseltä ja… »

Lue lisää

Teollisuusmaalaamo valitsi factoring-rahoituksen: ”Halusimme parantaa kassavirran ennustettavuutta”

Yrittäjä Pertti Lainisalo suhtautuu factoring-rahoitukseen tärkeänä osana kassavirran suunnittelua, hallintaa sekä luotonvalvontaa. Hän toimii kansainvälisestikin vaikuttavassa teollisuusmaalaamo Lainisalo Oy:ssä toimitusjohtajana.… »

Lue lisää

Arjen ammattilaiset luottavat yhdessä tekemiseen

Kiinteistöjen kunnossapitoon erikoistuneessa yrityksessä arvostetaan kokonaisvaltaista palvelua. A-Kumppanit toimii avaimet käteen -periaatteella ja arvostaa sitä myös omissa yhteistyökumppaneissaan. Juuri siksi… »

Lue lisää

Äänimaailman räätäli Kurki Decoration valitsi GF Moneyn

Kurki Decoration Oy on kuvallisiin sisustus- ja akustiikkaratkaisuihin erikoistunut yritys, jossa ymmärretään rauhallisen ja viihtyisän työympäristön päälle. Sen toteuttamien ratkaisujen… »

Lue lisää

MBakery – ripaus komediaa ja roimasti ylellisyyttä

Suomen parhaaksi leipomoksi valittu MBakery on todellinen hyvän maun konditoria. Yrittäjä Mikko Hietala tietää, että paras kakku on paitsi päältä… »

Lue lisää