Yrityksille

Suomalainen GF Money on erikoistunut vastaamaan yritysten tarpeisiin.

Etusivu » Yrityksille

Palvelumme yritysasiakkaille

Factoring

Kaikenkokoiset yritykset tarvitsevat käyttöpääomaa maksuvalmiuden ylläpitämiseksi sekä tukemaan kasvua. Factoring tarjoaa yritykselle tasaisen kassavirran ja taloudellista turvaa. Se antaa mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa jatkuvasti ja hallitusti.

Leasing

Leasingillä tarkoitetaan irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista. GF Credit Oy:n tarjoama leasing on hinnaltaan kilpailukykyinen sekä ehdoiltaan joustava. Maksat vain irtaimiston käyttämisestä, et sen omistamisesta.

Laskutus & perintä

Kun laskutus ja perintä toimivat kuten pitää, on se sekä yrityksen että sen asiakkaan etu. Yhteistyökumppanimme asiantuntijat tarttuvat mielellään toimeen, kun haluat ulkoistaa nämä vahvaa talousosaamista edellyttävät toimet. Laadukkaat laskutus- ja perintäpalvelut toteuttaa BRANG Oy.

Kiinteistösijoittaminen

Tytäryhtiömme GF Property on kiinteistösijoittamiseen sekä kiinteistöjen kehittämiseen panostava, vuonna 2015 perustettu yritys. Se toimii asuinrakentamiseen soveltuvien kiinteistöjen parissa.

Tutustu täällä henkilöasiakkaille suunnattuihin palveluihimme

Asiakkailtamme kuultua

“Yhteistyö on toiminut hyvin ja asiakaspalvelun laatu on ollut erinomaista. Myös kassan hallinta on parantunut.”

Lue lisää

Tiina Alho

Toimitusjohtaja, Kurki Decoration

”Kaikki on toiminut hyvin ja helposti – itse ei ole tarvinnut tehdä asian eteen juuri mitään. Myös tilitoimisto on lähettänyt kirjanpidon raporteista positiivista palautetta.”

Lue lisää

Mikko Hietala

Yrittäjä, MBakery

“Yhteistyö on toiminut hyvin ja asiakaspalvelun laatu on ollut erinomaista. Myös kassan hallinta on parantunut.”

Tiina Alho

Toimitusjohtaja, Kurki Decoration

Lue lisää

”Kaikki on toiminut hyvin ja helposti – itse ei ole tarvinnut tehdä asian eteen juuri mitään. Myös tilitoimisto on lähettänyt kirjanpidon raporteista positiivista palautetta.”

Mikko Hietala

Yrittäjä, MBakery

Lue lisää

GF Money tarjoaa kilpailukykyistä yritysrahoitusta

Uusi raha on syntynyt! Suomalainen GF Money tarjoaa osaavaa ja asiakkaan eri tarpeet huomioivaa palvelua kaikenkokoisille yrityksille. Pitkien, kankeiden ja puuduttavien neuvottelujen sijasta panostamme paljon tehokkuuteen. Kaikki lähtee yhteydenotosta: kerro meille tarpeesi ja me kerromme sinulle, miten voimme vastata siihen.

GF Money -konsernissa panostetaan runsaasti avoimeen toimintaan sekä molemminpuoliseen luottamukseen. Kerromme palveluistamme ja muun muassa hinnoittelustamme selkeästi, jolloin kaikki kanssamme asioivat tietävät aina tarkalleen, mistä osioista yhteistyö koostuu. Ydinosaamistamme on tarjota uusia rahoituslähteitä ja rahaa menestykseen. Yrityksille suunnattuun valikoimaamme kuuluvat muun muassa factoringkiinteistösijoittaminen sekä leasing-palvelut.

Mistä rahoitusta yritykselle?

Saitko hyvän liikeidean, mutta yritysrahoitus puuttuu? GF Money tarjoaa runsaasti kiinnostavia rahoitusratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Olemme joustava, yritysten liiketoiminnan tukemisesta aidosti kiinnostunut rahoitusyhtiö.

Rahoitus yritykselle monipuolisesta palveluvalikoimasta

Tarjoamme ratkaisuja moneen eri tarpeeseen ja panostamme asiakkaisiimme paljon: olemme valmiita tekemään runsaasti töitä yrityksesi menestymisen eteen. Rahoitus yrityksille onnistuukin vaivattomasti kauttamme. Kun tarvitset rahoitusta yritykselle, ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, miten voisimme palvella juuri sinua.

Rahoita yrityksesi irtaininvestoinnit leasingin avulla

Jos haluat rahoittaa esimerkiksi yrityksen irtaininvestointeja, on GF Credit Oy:n leasing ehdoiltaan kilpailukykyinen ja ominaisuuksiltaan selkeä ratkaisu. Se on yrityksille räätälöitävissä oleva rahoituspalvelu, joka mahdollistaa käytettävissä olevien varojen kohdistamisen oman liiketoiminnan ytimeen. Yritys voi rahoittaa leasingin avulla lähes kaikki irtaininvestointinsa.

GF Money -konsernin toiminta on kansainvälistä, sillä koemme, että uudelle, vanhaa huomattavasti joustavammalle rahalle on aidosti kysyntää myös maamme rajojen ulkopuolella. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa ja Tanskassa. Lämpimästi tervetuloa GF Moneyn asiakkaaksi!