Yrityksille

Suomalainen GF Money on erikoistunut vastaamaan yritysten tarpeisiin.

Etusivu » Yrityksille

Palvelumme yritysasiakkaille

Yrityslainat

GF Money lainaa pankeista riippumattomia varoja suoraan yrityksille. Kokeneena talousalan ammattilaisena olemme yrityksen menestyksen tukena niin kasvua rahoittamassa kuin esimerkiksi omavaraisuutta kohentamassa.

Factoring

Kaikenkokoiset yritykset tarvitsevat käyttöpääomaa maksuvalmiuden ylläpitämiseksi sekä tukemaan kasvua. Factoring tarjoaa yritykselle tasaisen kassavirran ja taloudellista turvaa. Se antaa mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa jatkuvasti ja hallitusti.

Leasing

Leasingillä tarkoitetaan irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista. GF Credit Oy:n tarjoama leasing on hinnaltaan kilpailukykyinen sekä ehdoiltaan joustava. Maksat vain irtaimiston käyttämisestä, et sen omistamisesta.

Laskutus & perintä

Kun laskutus ja perintä toimivat kuten pitää, on se sekä yrityksen että sen asiakkaan etu. GF Moneyn asiantuntijat tarttuvat mielellään toimeen, kun haluat ulkoistaa nämä vahvaa talousosaamista edellyttävät toimet. Laadukkaat laskutus- ja perintäpalvelut toteuttaa BRANG Oy.

Kiinteistösijoittaminen

Tytäryhtiömme GF Property on kiinteistösijoittamiseen sekä kiinteistöjen kehittämiseen panostava, vuonna 2015 perustettu yritys. Se toimii asuinrakentamiseen soveltuvien kiinteistöjen parissa.

Tutustu täällä henkilöasiakkaille suunnattuihin palveluihimme

GF Money tarjoaa kilpailukykyistä yritysrahoitusta

Uusi raha on syntynyt! Suomalainen GF Money tarjoaa osaavaa ja asiakkaan eri tarpeet huomioivaa palvelua kaikenkokoisille yrityksille. Pitkien, kankeiden ja puuduttavien neuvottelujen sijasta panostamme paljon tehokkuuteen. Kaikki lähtee yhteydenotosta: kerro meille tarpeesi ja me kerromme sinulle, miten voimme vastata siihen.

GF Money -konsernissa panostetaan runsaasti avoimeen toimintaan sekä molemminpuoliseen luottamukseen. Kerromme palveluistamme ja muun muassa hinnoittelustamme selkeästi, jolloin kaikki kanssamme asioivat tietävät aina tarkalleen, mistä osioista yhteistyö koostuu. Ydinosaamistamme on tarjota uusia rahoituslähteitä ja rahaa menestykseen. Yrityslainojen lisäksi yrityksille suunnattuun valikoimaamme kuuluvat muun muassa factoringkiinteistösijoittaminen sekä leasing-palvelut.

Mistä rahoitusta yritykselle?

Saitko hyvän liikeidean, mutta yritysrahoitus puuttuu? GF Money tarjoaa runsaasti kiinnostavia rahoitusratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Olemme joustava, yritysten liiketoiminnan tukemisesta aidosti kiinnostunut rahoitusyhtiö.

Rahoitus yritykselle monipuolisesta palveluvalikoimasta

Tarjoamme ratkaisuja moneen eri tarpeeseen: muun muassa rahoitusta uuden yrityksen perustamiseen tai toiminnan laajentamiseen. GF Money panostaa asiakkaisiinsa paljon: olemme valmiita tekemään runsaasti töitä yrityksesi menestymisen eteen. Rahoitus yrityksille onnistuukin vaivattomasti kauttamme. Kun tarvitset rahoitusta yritykselle, ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, miten voisimme palvella juuri sinua.

Rahoita yrityksesi irtaininvestoinnit leasingin avulla

Jos haluat rahoittaa esimerkiksi yrityksen irtaininvestointeja, on GF Credit Oy:n leasing ehdoiltaan kilpailukykyinen ja ominaisuuksiltaan selkeä ratkaisu. Se on yrityksille räätälöitävissä oleva rahoituspalvelu, joka mahdollistaa käytettävissä olevien varojen kohdistamisen oman liiketoiminnan ytimeen. Yritys voi rahoittaa leasingin avulla lähes kaikki irtaininvestointinsa.

GF Money -konsernin toiminta on kansainvälistä, sillä koemme, että uudelle, vanhaa huomattavasti joustavammalle rahalle on aidosti kysyntää myös maamme rajojen ulkopuolella. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa ja Tanskassa. Lämpimästi tervetuloa GF Moneyn asiakkaaksi!