Factoring

Factoring tarjoaa yritykselle tasaisen kassavirran ja taloudellista turvaa.

Etusivu » Yrityksille » Factoring

Factoring tarkoittaa notkeaa yritysrahoitusta

 

Kaikenkokoiset yritykset tarvitsevat käyttöpääomaa maksuvalmiuden ylläpitämiseksi sekä tukemaan kasvua. GF Creditin factoring-palvelu on erilaisiin tarpeisiin mukautuva, kustannustehokas ratkaisu.

Käyttöpääomaa sitoutuu liiketoimintaan ennen tuotteen tai palvelun toimittamista asiakkaalle muun muassa työntekijöiden palkkojen, varastossa olevien tarvikkeiden, tuotteiden ja ostovelkojen aiheuttamien kustannusten muodossa. Kun asiakas lopulta maksaa toimitetun tuotteen tai palvelun, maksu voi kestää 30, 60 tai jopa 90 päivää.

Laskujen factoring-palvelu tarjoaa yritykselle tasaisen kassavirran ja taloudellista turvaa. Se antaa mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa jatkuvasti ja hallitusti. Kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan aina reskontranhoidon kattavasta rahoituksesta ensi- ja jälkiperintään sekä asiakasvalinnan tukemiseen.

Viisi syytä valita GF Creditin factoring-palvelu

  1. Helppo ja nopea käyttöönotto
  2. Kustannustehokas vaihtoehto
  3. Nopea tilitys ja kokonaisvaltainen palvelu
  4. Räätälöitävissä vastaamaan yrityksen tarpeita
  5. Asiakastarpeisiin vastaaminen helpottuu

Tyypillisiä kysymyksiä factoring-rahoitusta harkittaessa

1.
Mitä on factoring-rahoitus?

Laskujen factoring-rahoitus on kokonaisvaltainen yritysrahoituksen muoto. Factoring-yhtiö rahoittaa yrityksen laskuja ja kerää maksut asiakkailta. Rahat saa tilille tavallisesti vuorokauden sisällä, jopa tunneissa. Yrityksen ei tarvitse odottaa laskujen eräpäivään saakka tai periä saatavia asiakkailta.

Factoring-rahoituksen käyttöönotto on vaivatonta eikä vie yritykseltä juurikaan aikaa tai resursseja. GF Credit Oy:n asiantuntijat ovat tukenasi prosessin kaikissa vaiheissa.

2.
Kuinka paljon factoring-rahoitus maksaa?

Factoring-rahoituksen hinnoittelu perustuu yleensä tiettyyn prosenttiosuuteen laskutuksesta tai laskusta. Siihen vaikuttavat muun muassa laskujen koot, kappalemäärät ja maksuajat. Factoring on kustannuksiltaan vetovoimainen ratkaisu niin pienille, keskikokoisille kuin isoillekin yrityksille.

Factoring-rahoitus voi säästää yrityksen oman myyntireskontran, perinnän ja vaihtoehtoisen rahoituksen järjestämiseltä ja ylläpitämiseltä.

3.
Näyttääkö yritykseni taloudellisesti epävakaalta käyttäessäni factoring-rahoitusta?

Laskutuksen siirtäminen ammattilaiselle antaa yrityksestä ammattimaisen kuvan. Samalla se säästää aikaa laskutuksesta ja tarjoaa mahdollisuuden keskittyä itse omaan ydinliiketoimintaan.

Yksi factoring-rahoituksen suurimmista eduista on sen helppous; monet asiakkaat pitävätkin sitä enemmän palveluna kuin rahoitusmuotona.

4.
Pystynkö jatkossa kontrolloimaan laskujani?

Laskutus on aina sinun käsissäsi. Voit itse määritellä ja päättää laskut, jotka haluat rahoittaa. Järjestelyn tavoitteena on tukea liiketoimintaasi ja laskujasi siltä osin kun itse haluat. Jokainen asiakkaasi on erilainen, joten toteutamme palveluita asiakaskuntasi mukaan.

5.
Asiakkaani ovat minulle tärkeitä. Miten GF Credit vastaa ja hoitaa asiakkailtani tulevia kysymyksiä?

GF Creditin toteuttama factoring-palvelu haluaa kasvattaa ja auttaa yritystäsi sekä pitää asiakaskuntasi yhtä tyytyväisenä kuin sinäkin. Mitä enemmän laskuja lähetät, sitä enemmän myös rahoittaja saa liiketoimintaa. On siis tärkeää, että pidämme asiakkaasi tyytyväisinä. Toimimme aina niiden ehtojen mukaan, jotka olet meille määritellyt.

Factoring mahdollistaa omaan ydinliiketoimintaan keskittymisen

Factoring-palvelu on monipuolinen ja vaivaton, liiketoimintaa tukeva yritysrahoituksen muoto. GF Credit Oy rahoittaa yrityksesi laskuja ja kerää maksut asiakkailta. Yritys määrittelee itse, mitkä laskut se haluaa rahoittaa. Factoring-rahoitus räätälöidään vastaamaan yrityksen omia sekä sen asiakaskunnan tarpeita.

Kotiuta myyntisaatavasi nopeasti

  • Kerro yrityksestäsi lisää. GF Credit Oy laatii sen pohjalta tarjouksen rahoitusratkaisusta.
  • Toimita tuote tai palvelu asiakkaallesi, jonka jälkeen voit lähettää heille myös laskun.
  • Saat rahoitusta nopeasti GF Creditiltä myyntisaatavia vastaan.
  • Asiakkaasi maksettua saat lopputilityksen.

Kysy lisää: GF Credit Oy:n asiantuntijat laativat aidosti vetovoimaisen tarjouksen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

credit@gfmoney.fi

Junno Roine, puh. +358 50 522 6037, junno.roine@gfmoney.fi
Olli Heilala, puh. +358 44 535 0258, olli.heilala@gfmoney.fi
Pyry Huhtanen, puh. +358 50 570 1526, pyry.huhtanen@gfmoney.fi

Yhteydenottopyyntö – Factoring

Yhteydenotto ensisijaisesti..

PuhelimitseSähköpostitse


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Sinua voisivat kiinnostaa myös

Äänimaailman räätäli Kurki Decoration valitsi GF Moneyn

Factoring, Referenssitarina

Kurki Decoration Oy on kuvallisiin sisustus- ja akustiikkaratkaisuihin erikoistunut yritys, jossa ymmärretään rauhallisen ja viihtyisän työympäristön päälle. Sen toteuttamien ratkaisujen… »

Jatka lukemista »

Henkinen halvaantuminen on myrkkyä yrittäjälle

Mielipiteet

Maailma muuttuu vauhdilla ja yrittäjän ainoa keino mukana pysymiseen on liikkua ketterästi mukana. Löytyykö sinulta riittävästi halua kokeilla ja vastata… »

Jatka lukemista »

MBakery – ripaus komediaa ja roimasti ylellisyyttä

Factoring, Leasing, Referenssitarina, Tiedotteet

Suomen parhaaksi leipomoksi valittu MBakery on todellinen hyvän maun konditoria. Yrittäjä Mikko Hietala tietää, että paras kakku on paitsi päältä… »

Jatka lukemista »