Factoring auttaa yritystäsi kasvamaan

Ota käyttöösi factoring ja nopeuta yrityksesi kassavirtaa

Ota yhteyttä
Etusivu » Yrityksille » Factoring

Factoringin hyödyt

Factoring on notkea ja ketterä yritysrahoittamisen muoto. Se tarkoittaa laskusaatavien rahoittamista. Me GF Moneyllä puhumme jatkuvasti nykyaikaisten yritysrahoitusten puolesta ja tarjoamme siksi yrityksille oikopolun euroihin factoring-rahoituksemme kautta.

Nopea kassavirta

Factoring-rahoitus on oikopolku euroihin. Factoring-yhtiö rahoittaa laskuja ja kerää maksut asiakkailta. Yrityksen ei tarvitse odottaa eräpäivään saakka, vaan se saa merkittävän osan rahoista jopa tunneissa.

Talouden hallinta

Factoring-rahoitus on notkea ja ketterä yritysrahoittamisen muoto. Se mahdollistaa saatavien kotiuttamisen nopeasti. Enää pitkät maksuajat eivät ole yrityksellesi rasite.

Ennustettavuus

Factoring-rahoitus lisää talouden ennustettavuutta ja nopeuttaa rahan kiertoa. Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta voit ulkoistaa laskuihin liittyviä velvollisuuksia: myyntireskontran, perinnän sekä vaihtoehtoisen rahoituksen.

Vapautunut käyttöpääoma

Yritys tarvitsee käyttöpääomaa kaikkeen toimintaansa. Factoringin ansiosta saatavat maksetaan nopeasti, jolloin varmistetaan riittävät kassavarat. Yritys voi tarjota asiakkailleen pitkiä maksuaikoja ilman oman talouden rasittamista.

Jätä yhteystietosi – kerromme sinulle lisää factoringista

Jättämällä yhteystietosi hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Näin otat käyttöösi factoringin

Factoringin käyttöönotto onnistuu jopa vuorokaudessa!

1

Ota yhteyttä

Soita, lähetä sähköpostia tai jätä meille yhteystietosi.

2

Odota pieni hetki

Palaamme asiaan tavallisesti muutaman tunnin sisällä

3

Hyväksy tarjous ja laita laskut factoroitavaksi

Voit itse valita helposti haluamasi laskut factoroitavaksi

4

Nauti nopeista maksuista

Jatkossa saat saatavasi ilman pitkiä maksuaikoja

Kuuntele tyytyväisiä asiakkaitamme

“Yhteistyö on sujunut hyvin ja asiakaspalvelun laatu on ollut erinomaista. Myös kassan hallinta on parantunut.”

Lue lisää

Tiina Alho

toimitusjohtaja, Kurki Decoration

”Kaikki on toiminut hyvin ja helposti – itse ei ole tarvinnut tehdä asian eteen juuri mitään. Myös tilitoimisto on lähettänyt kirjanpidon raporteista positiivista palautetta.”

Lue lisää

Mikko Hietala

yrittäjä, MBakery

”Vaihdoimme toisesta rahoitusyhtiöstä, koska saimme GF Creditiltä myös projektilaskuille rahoituksen. Se helpottaa suuresti kassavirtamme pysymistä tasaisena."

Lue lisää

Eira Suuronen

toimistopuolesta vastaava, A-Kumppanit

“Yhteistyö on sujunut hyvin ja asiakaspalvelun laatu on ollut erinomaista. Myös kassan hallinta on parantunut.”

Tiina Alho

toimitusjohtaja, Kurki Decoration

Lue lisää

”Kaikki on toiminut hyvin ja helposti – itse ei ole tarvinnut tehdä asian eteen juuri mitään. Myös tilitoimisto on lähettänyt kirjanpidon raporteista positiivista palautetta.”

Mikko Hietala

yrittäjä, MBakery

Lue lisää

”Vaihdoimme toisesta rahoitusyhtiöstä, koska saimme GF Creditiltä myös projektilaskuille rahoituksen. Se helpottaa suuresti kassavirtamme pysymistä tasaisena."

Eira Suuronen

toimistopuolesta vastaava, A-Kumppanit

Lue lisää

Ota yhteyttä – laitetaan yrityksesi rahoitus kuntoon!

Jätä yhteystietosi ja rahoitusasiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä 24h sisällä

Yhteydenottopyyntö – Factoring

Yhteydenotto ensisijaisesti..

PuhelimitseSähköpostitse

[recaptcha]


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Factoring on nopea yritysrahoitus

Laskusaatavat saattavat aiheuttaa monille yrityksille päänvaivaa. Maksuajat ovat pitkiä, jopa 90 päivää, mikä voi kuormittaa yrityksen taloutta jopa kohtuuttomasti. Factoring on kehitetty vastaamaan juuri tähän tarpeeseen. Se on kokonaisvaltainen yritysrahoituksen muoto, joka helpottaa merkittävästi yrityksen arkea.

Factoring-yhtiö rahoittaa yrityksen laskuja ja kerää maksut asiakkailta yrityksen puolesta. Yrityksen ei tarvitse siis odottaa eräpäivään saakka, vaan se saa ennalta sovitun prosenttiosuuden laskun loppusummasta tililleen jopa tunneissa. Lopullinen summa maksetaan, kun asiakas on maksanut laskunsa.

Factoring-rahoituksessa laskusaatavat toimivat vakuutena. Ne voi muuttaa nopeasti käteisvaroiksi. Palvelu mahdollistaa hyvien maksuvaihtoehtojen tarjoamisen yrityksen asiakkaille, mikä puolestaan lisää yrityksen vetovoimaa.

Factoring tuo tasapainoa talouteen

GF Moneyn factoring-rahoitus on niin pienten, keskikokoisten kuin isojenkin yritysten tukena. Sen ansiosta yritys voi ulkoistaa huomattavan osan laskuihin liittyvistä velvollisuuksista: myyntireskontran, perinnän sekä vaihtoehtoisen rahoituksen järjestämisen ja ylläpitämisen.

Siinä, missä aiemmin yritysten tuli odottaa kärsivällisesti eräpäivään saakka, voivat saatavat nyt ilmestyä yrityksen tilille jopa tunneissa laskun lähettämisen jälkeen. Factoring kotiuttaa yrityksen saatavia nopeasti.

Factoring voi lisätä asiakastyytyväisyyttä

Monet asiakkaat arvostavat suhteellisen pitkiä maksuaikoja, sillä ne lisäävät liikkumavaraa omaan taloudenhallintaan. Toisaalta pitkät maksuajat voivat tuoda haasteita yritykselle: kiinteät kulut kenties kasautuvat ja kassavirtaa tarvittaisiin nopeammin. Factoring mahdollistaa oman yrityksen vetovoiman tukemisen: yritys voi tarjota asiakkailleen pitkää maksuaikaa ja saada silti rahat käyttöönsä lähes välittömästi.

Factoring mahdollistaa tasaisen kassavirran sekä on mukana tukemassa esimerkiksi yrityksen kasvua. Kun rahaa on riittävästi niin operatiiviseen toimintaan kuin tarvittaessa jopa laajentumiseen, tietää valinneensa oikein.

Factoring-rahoituksen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa

Koska factoring on suunniteltu helpottamaan yritysten arkea, on sen käyttöönotto huomattavan vaivatonta. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä GF Moneyn asiantuntijoihin. He ovat tukenasi heti alusta alkaen ja viimeistelevät laskurahoituksen kuntoon puolestasi.

Yritys päättää itse, mitkä laskut se haluaa rahoittaa: kenties kaikki tai vain osan? Me GF Money -konsernissa ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen ja siksi myös jokainen tarjoamamme factoring-palvelu on räätälöity asiakkaillemme erikseen. Me ymmärrämme kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun päälle. Teemmekin kaikkemme, että paitsi asiakasyrityksemme, myös heidän asiakkaansa olisivat tyytyväisiä.

Lue lisää yritysrahoituksesta

Factoring tuo rahat heti yrityksen tilille

Factoring, Leasing, Talous

Saatavarahoitusratkaisu factoring on suunniteltu helpottamaan yritysten välistä kaupankäyntiä. Se on räätälöitävissä oleva rahoitusmuoto, joka lisää muun muassa yrityksen maksuvalmiutta. Factoring-rahoitus… »

Jatka lukemista »