Laskutus ja perintä

Tarjoamme vaivattomia ratkaisuja laskutukseen, reskontraan sekä perintään.

Etusivu » Yrityksille » Laskutus ja perintä

BRANG Oy on 100 % kotimainen, täyden palvelun laskutus- ja perintätoimisto. Se tarjoaa yrityksille vaivattomia ratkaisuja kaikissa laskutukseen, reskontraan sekä perintään liittyvissä asioissa.

 

 


Ydinosaamisena laskutus ja perintä

Me GF Moneyllä uskomme kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun. Helpotamme yritysten arkea tarjoamalla monipuolisia ratkaisuja aina laskutuksesta ja perinnästä factoringiin ja leasingiin.

Kun valitset BRANGin, voit luottaa siihen, että asiat järjestyvät nopeasti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi BRANGin kokonaisvaltaiseen laskutuspalveluun sisältyy kaikki aina laskujen lähetyksestä maksuvalvontaan, maksuhuomautuksiin sekä avoimien saatavien perintään siirtämiseen saakka.

 

Laskutuksen ja perinnän asiantuntija

BRANG toimii aina lain ja hyvän perintätavan mukaisesti. Se tarjoaa luotettavaa, avointa ja eri tarpeisiin mukautuvaa tukea taloushallinnon eri osa-alueisiin. BRANG on suunnitellut laskutuspalvelunsa selkeäksi, erilaisiin tarpeisiin räätälöitäväksi palvelukokonaisuudeksi.

Olipa yrityksesi iso tai pieni, on BRANG hyvä valinta yhteistyökumppaniksi. BRANG palvelee monipuolisesti kaikenkokoisia yrityksistä ja kykenee tarjoamaan ketterää palvelua myös sinun yrityksellesi.

 

Kolme syytä, miksi ulkoistaa laskutus ja perintä BRANGille

  1. 100 % kotimainen, täyden palvelun laskutus- ja perintätoimisto
  2. BRANG toimii aina lain ja hyvän perintätavan mukaisesti
  3. Yrityksellä on Luotettava Kumppani -tunnus

 

Haluatko ulkoistaa yrityksesi laskutuksen, reskontran tai perinnän? Ota yhteyttä!

Mona Haataja, CEO
Puh. +358 500 711 619
mona.haataja(a)brang.fi

Arto Kallio, Business Director
Puh. +358 50 300 4417
arto.kallio(a)brang.fi

Lue lisää osoitteessa brang.fi