Yrityslainat

GF Money lainaa pankeista riippumatonta lainaa kaikenkokoisille yrityksille.

Etusivu » Yrityksille » Yrityslainat

GF Moneyn yrityslaina

Uusi raha on syntynyt! GF Money on notkea vaihtoehto perinteisille pankeille.

 

Me uskomme, että rohkeudella, päämäärätietoisuudella ja ideoiden rikkaudella pääsee pitkälle. Siksi tarjoamme lainaa myös sellaisille yrityksille, joille perinteisten pankkien ovet eivät aukea.

Miksi valitsisit GF Moneyn? Kysymys kuuluu, miksi et? Olemme suomalainen rahoitusyhtiö ja yksi rahoitusalan arvostetuista pioneereista. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä olemme aidosti tukenasi.

Pitkien ja kankeiden lainaneuvottelujen sijasta panostamme ripeyteen: niin isot kuin pienetkin yritykset saavat meiltä lainaa nopeasti. Yrityksen toimialalla ei ole meille väliä. Jos sinäkin arvostat yrityksesi tarpeita aidosti ymmärtävää rahoitusalan asiantuntijaa, ota yhteyttä.

GF Moneyn yrityslaina on ketterä ratkaisu

Rahoituksen hakeminen on helppoa

Kun tarvitset lainarahoitusta yrityksellesi, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä. Katsotaan yhdessä, miten GF Money voisi palvella juuri sinun yritystäsi. Alkuun pääset täyttämällä oheisen lomakkeen.

Saat yrityslainaa oman tarpeesi mukaan

Jokainen yritys on erilainen ja niin on sen tarvitsema lainakin. GF Money voi myöntää lainaa yrityksille jopa miljoonaan euroon asti. Käsittelemme saapuneet lainahakemukset välittömästi.

Hinnoittelu on läpinäkyvää

Kun asioit kanssamme, tiedät aina tarkasti, mistä maksat ja kuinka paljon. Toimintamme on kustannustehokasta ja ainoa perimämme palkkio on järjestelypalkkio.

Emme vaadi kohtuuttomia

Vastuullisina toimijoina tarjoamme yrityslainaa turvaavaa vakuutta vastaan ja edellytämme pääsääntöisesti yrittäjän henkilötakausta. GF Moneyn kanssa asioidessasi sinun ei tarvitse välittää toimialarajoitteista.

Astetta notkeampaa yrityslainaa

Moni yrittäjä törmää tilanteisiin, joissa raha on kertakaikkisen tiukassa. Lainaneuvotteluissa kenties pudistellaan päitä ja oma uskokin alkaa hiljalleen horjua.

Silloin on korkea aika tutustua uuteen rahaan. Me tarkoitamme sillä uusia rahoituslähteitä sekä huomattavan tasokasta, nopeaa ja asiakkaidemme eri tarpeet huomioivaa palvelua.

GF Money on vuodesta 2012 lähtien toiminut, vakavarainen yritys, joka tunnetaan rohkeudesta, nälästä menestyä sekä innovatiivisista ideoista ja uusista rahoituslähteistä. Päämäärämme on alusta alkaen ollut asiakkaidemme aito tukeminen sekä suurienkin suunnitelmien mahdollistaminen.

Yrityslainahakemus

Huomioithan, että tarjoamme yrityslainaa vain turvaavaa vakuutta vastaan.

Lainaa yrityksille suomalaiselta rahoitusyhtiöltä

GF Money on kokonaisvaltainen rahoitusyhtiö, joka pystyy tekemään notkeita ratkaisuja juuri sinun yrityksesi eteen. Avullamme voit rahoittaa kasvua, kohentaa omavaraisuutta sekä kehittää liiketoimintaasi. Mottomme on tarjota rahaa menestykseen ja sen me myös totisesti teemme.

Olipa yrityksesi toimiala mikä tahansa, käänny rohkeasti GF Moneyn puoleen. Huomioithan kuitenkin, että tarjoamme yrityslainaa vain turvaavaa vakuutta vastaan.

Yrityslainaa kilpailukykyisin ehdoin

Kun valitset GF Moneyn, voit luottaa siihen, että pieni ja omistautunut organisaatiomme tekee kaikkensa onnistuneen lopputuloksen eteen. Tarjoamme lainaa yrityksille aidosti vetovoimaiseen ja kustannustehokkaaseen hintaan. Siitä osoituksena on ainoa perimämme palkkio järjestelypalkkio.

Lainakorkomme asettuu luottoriskiarvion mukaan välille 18–24 % p.a. Teemme arviota varten toimiala-, yritys-, kassavirta- ja vakuusanalyysin. Lainahinnoittelun alarajan määrittää GF Money Oy:n sijoittajille maksaman rahan markkinahinta.

Me olemme täällä sinun yritystäsi varten. Toivota siis uusi raha tervetulleeksi ja täytä lainahakemus. Huomioithan, että tarjoamme yrityslainaa vain turvaavaa vakuutta vastaan. Yhteystietomme löydät täältä.