Yritys

Uusi raha on syntynyt! Valitse yhteistyökumppaniksi joustava ja aidosti palveleva GF Money Oyj.

Etusivu » Yritys

Palveleva rahoitusyhtiö GF Money Oyj

 

GF Money on notkea vaihtoehto rahoitusneuvotteluihin. Me taivumme, mutta emme katkea ja olemme nopeita, vaan emme hätäisiä. GF Money on aidosti asiakkaidensa tukena.

GF Money on rohkea, notkea ja joustava rahoitusyhtiö, jonka toiminta kattaa myös Ruotsin ja Tanskan. Olemme niittäneet mainetta ennakkoluulottomuudella sekä menestyksellä. Kankeiden toimintamallien ja pitkäpiimäisten neuvottelujen sijasta vannomme uuden rahan nimiin. Se tarkoittaa uusia rahoitusratkaisuja sekä ennennäkemättömän nopeaa toimintaa.

GF Money -konserni on palveluksessasi

 

GF Money on paljon muutakin kuin vain yhden ison rahakirstun päällä istuva toimija. Olemme laajentaneet toimintaamme ennakkoluulottomasti uusille toimialoille. Tavoitteenamme on muodostaa yhtenäinen rahoitusyhtiö, jonka alta löytyvät kattavat rahoitus-, sijoitus- ja kiinteistöpalvelut. Tässä tavoitteessamme olemmekin onnistuneet jo varsin mukavasti.

GF Money Oyj rahoittaa yrityksiä ilman toimialarajoitteita. Factoring- ja leasing-palvelut onnistuvat vaivattomasti kauttamme.

BRANG Oy on 100 % kotimainen, täyden palvelun laskutus- ja perintätoimisto. Se tarjoaa yrityksille lukuisia hyviä ratkaisuja.

GF Money sekä tytäryhtiömme GF Money Consumer Finance Oy tarjoaa yksityishenkilöille joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan.

Westhouse on erikokoisia asuntoja välittävä kiinteistönvälitystoimisto, jonka osaaminen on erityisen vahvaa pääkaupunkiseudulla.

Monipuolinen rahoitusyhtiö

 

Koska GF Moneylle mikään ei ole liian suurta ja unelmat on tehty tuplattaviksi, kuuluu konsernimme valikoimaan rahoituspalvelujen lisäksi paljon muutakin. Niin yritykset kuin yksityishenkilöt ovat lämpimästi tervetulleita asiakkaiksemme. Kauttamme onnistuvat niin kiinteistönvälitys kuin kiinteistösijoittaminen, factoring, leasing sekä laskutus ja perintä. Katso, miten GF Money palvelee henkilöasiakkaita sekä yrityksiä.

Uusi raha ei mahdu tiettyyn muottiin. Se on räätälöitävissä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Omistautunut asiantuntijajoukkueemme tekee aina kaikkensa onnistuneen lopputuloksen eteen. Vahva tekninen osaamisemme sekä hiotut prosessimme puolestaan varmistavat, että palvelu on nopeaa, ketterää ja mutkatonta.
GF Money Oy Logo