GF Money

Moderni fintech-yritys, joka tekee rahoituksen helpoksi

Rahoitusta yrityksille ja kuluttajille

 

Olemme vuonna 2012 perustettu suomalainen rahoitusyhtiö. Toimimme tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Haluamme jatkuvasti olla kehityksen aallonharjalla. Olemmekin olleet finanssiteknologian edelläkävijöitä ja tuoneet ensimmäisten joukossa vaivattomat rahoitusratkaisut kaikkien kuluttajien saataville.

Luotamme kaikessa toiminnassamme skaalautuviin ja täysin digitaalisiin palvelukokonaisuuksiin. Meidän mielestämme teknologia voi tehdä myös rahoituksesta paljon vaivattomampaa ja parempaa.
 

 

Kansainvälistä kasvua

 

Koska GF Moneylle mikään ei ole liian suurta ja unelmat on tehty tuplattaviksi, toimii konsernimme Suomen lisäksi myös muissa maissa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat monipuoliset yritysrahoituksen ja kuluttajarahoituksen palvelut.

Näihin arvoihin me nojaamme

 

Olemme sitä mieltä, että rahoitus voi olla entistäkin joustavampaa ja helpommin lähestyttävämpää. Tähän päästäkseen ei kuitenkaan tarvita laajaa konttoriverkostoa tai asiakaskäyntejä. Luotamme siihen, että joustavuus syntyy ainutlaatuisten digitaalisten ratkaisujen kautta. Nämä ratkaisut tuovat rahoituksen entistä useamman ulottuville ja entistä helpommin.

Vaikka olemmekin moderni fintech-yritys, suhtaudumme raha-asioihin niiden vaatimalla vakavuudella. Suojaamme ja salaamme asiakkaidemme tiedot sekä panostamme tietosuojaan.

Vakava suhtautuminen raha-asioihin näkyy myös vastuullisuudessamme. Mielestämme kaikilla rahoitusalan toimijoilla kuuluu olla tietty vastuullisuus, niin yhteiskuntaa ja asiakkaita kohtaan. Tästä syystä ohjaamme ja opastamme hakijoitamme mitoittamaan lainat maksukykyynsä. Käytämme myös luotonmyönnössä monia algoritmeja, jotka pyrkivät ennakoimaan mahdollisia riskejä.

Myönnämme rahoitusta vastuullisesti ja pyrimme arvioimaan tarkasti hakijan maksukyvyn sekä riskit.

Palvelumme mukautuvat asiakkaidemme tarpeisiin. Panostamme helppokäyttöisyyteen ja joustavuuteen.

Suojaamme asiakkaidemme tiedot kattavasti ja käytämme vahvoja tunnistautumismenetelmiä.

Pyrimme jatkuvasti innovoimaan uusia palveluita, jotka helpottavat ja auttavat asiakkaidemme elämää.